Parkur 3D Mobile HD - 100% Türk Yapımı (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forza5454

forza5454

Üye
    Konu Sahibi
Parkur 3D Mobile HD - 100% Türk Yapımı (Video)
Merhaba arkadaşlar. Tam olarak konuyu nereye açmam gerektiğinide bilemedim ama neyse. Tanıdığım bir grup programcı öğrenci arkadaş android için yüksek grafiğe sahip bir proje üzerinde çalıştıklarını söylediler ve projeden bir oyunİÇİ video gönderdiler. Android markete ve android türk yazılımlarına baktığımızda özellikle oyun grubunda daha 3D grafiklere geçemediğimiz söylenebilir malesef. Burda 3D'den kasıt görüntülemedeki 3D değil. Grafik olarak 3D'den bahsediyorum. Biliyoruz ki Musa Avcı adlı yazılımcının geliştirdiği Snake oyunu ,marketteki en iyi Türk yapımı oyun diyebiliriz. İşe burdan baktığımızda bu öğrenci arkadaşlarımızın projeleri konusunda tebrik ediyorum. Ben çok beğendim. Yayınlamak istedim. Umarım sizde beğenirsiniz. Umarız ki çıkarda dahada iyi projelere adım atabiliriz.
[video=dailymotion;xm8ekf]http://www.dailymotion.com/video/xm8ekf_parkur-3d-mobile-hd-oyunici_tech[/video]
Bu arada testte kullanılan cihaz sgs2 gördüğünüz gibi. Çıkarsa ilk etapta sgs2 kullanıcılarını sevindireceğini söyleyebiliriz.

Deleted.

Üye
güzel oyunmuş. daha çok araba ve asphalt daki gibi gaz fren, oyun modları vs. ve biraz da görsellik eklense süper olur. Söylemesi kolay ama tavsiye vereyim dedim :) bi de kontroller gerçeğe benzetilse çok özgün olabilir. örneğin her kola seviyeler eklenir, direkt gaza basıp hareketlenmek yerine debriyaja basıp boşa almak sonra vitesi takmak yavaşça debriyajdan çekip yavaşça gaza basmak ve manuel vites değiştirmek, frenlerken debriyajı kökleyip hafifçe frene basmak :D tabi bunla uğraşmak istemeyenler için oto kontroller. çok yaratıcı olurdu bence :D eğer böyle birşey olursa asphaltı nfs'yi falan geçer :D . başarılar diliyorum :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Güncellemelerle süper oyun olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt