parkta sallanırken salıncak koptu

Sponsorlu Bağlantılar

muroşcukumsuluk

Üye
Bulduk mu daha bırakmayız

hardfeto

Üye
Edwird BİZİ DİSKOYA GÖTÜR :yuru

Dhyegeridon:(((

Üye
edwird sen turuncu siteye dönene kadar dedemi sevmicem :agla

edwirddhyegel

Üye
edwird seni bulmuşken kaybedemeyiz. hadi onurumuzu daha fazla kırma.

Edwirdgeridön:(

Üye
Edwird Turuncu Siteye dönersen sana puanım 10 :yuru

necessary

Üye
Eddwirdddddddddddddddddddddddddddd
gel lan geri lan gel olm lan yeminle valla sensızlık cekılmıyo lan gelmezsen topsun gel lan gelmeyen yuvarlak meşin ağıcından yapılma huni lan.gel lan edwird azına kafamı sokıyım yeterkı gel laaaan

Haa?

Üye
Edwird **ye lütfen geri gel seni seviozz :D

muroşcukumsuluk

Üye
harbi öneri sunuyolar yaw :D:D:D

Üye
Edwird buraya yumruk havaya !

necessary

Üye
edwird kafam gozum kaşınıyo lanm sensızlık bıt pıre yaptı lan gel olm lann lutfne yaaaaa ıkı uc hıkaye yaz lan edwırd olm senin filmninide çok seviyorum lan çok güzel oynamısın lan gerı don lan lutfen olm bak ya lutfen ya bu arada armutu cek sevdıgını duydum afıyet olsun ıyı armut yemeler ama gerı don olum lan hadı ama ya armut vercez sana hadı balgamlarını özeldim deden gelsin o da olur kusana kadar balgam yerım lan hadi beaaaaaaaa

edwirddhyegel

Üye
sensiz geçen günler boş geliyor artık edwird. gittin gideli online üye sayısı yarı yarıya düştü. :D

Üye
edwird **ye geri dönersen sana anti-balgam yelek vercem lütfen geri dön

edwirdfan

Üye
geri dön sensiz DeHaş'ın tadı kalmadı :(

Üye
Edwırd gerı gelmen ıçın tüm turuncu site seferber oldu yarıda bırakma bizi !

necessary

Üye
Edwırd gelmeyen top lan tamam mı
edwırd gelırsen bana mesaj at ben tum foruma bıldırcem feykoşlar gelmesın
ama edwırd gelmeden once ısmını yaz buraya edwırd dıye 231912391923912 nıck acılır
armutlar hedıye
armut edwırd hadı lan edwırdım nolur lan edwırd bak salya sumuk bogulcam burda hoporlerler bozuldu salya sumukten hadı lan cevıremıyorum lan hangı bardagı elıme alsam sumuk cıkıyo lan ıcınden edwırd gerı gel lan sensız gecen gunler bos olm gerı gel yaaaaa edwırd hadı agolito geri gel hadi kocum benım ınanıyorum gelırsın sen gelmeyen top ama ona gore en yuvarlagından pı=3,14
hadi edwırdımmmmmmmmmm agam benım agolitom hadi

dhakıncısı

Üye
hadi edwird bu kadar insanı üzme koçum geri dön **ye:heyo:

necessary

Üye
Edwırd **ye donersen kendımı 7 gun banlamıycam hadı lutfen gelmezsen banlıycam bak ona gore

edwirddhyegel

Üye
bak yiğidim buralar sana göre değil. konu açmışın iki saatte 5 mesaj gelmiş. sen gel **'ye. dh'de olsa 2 saatte 5-6 sayfa olurdu. sonra da silinirdi. tıpkı eski günlerdeki gibi. :(

Üye
edwird dedenin hatri için gel :agla

Üye
edwird tüm d haber senin icin seferber olduk kırma su d haber üyelerini