parkta sallanırken salıncak koptu

Sponsorlu Bağlantılar

edwird

edwird

Üye
    Konu Sahibi
parkta sallanırken salıncak koptu
geçenlerde canımız sıkıldı arkadaşlarla gezip tozlalım dedik 3 arkadaş başladık gezmeye arkadaşın biri dediki hazır hava karardı şurdan 3 bira alıp içelim gittim 6tane bira aldım kafamız tam zum olsundiye ondan sonra parka gittik baktık bi kaç çocuk var bizim arkadaşlardan biri yolda içmeye başlayınca parka geldiğimizde zum olmuş parktaki bütün çocukları dövmeye başladı lan hepinizi döverim gidin burdan diye bi bağırdı bizim ahmetden korktum neredeyse bende kaçacaktım o kadar feciydi yani sesi sonra bi baktım kimse kalmadı elimizde biralar salıncağa bindim ahmet beni sallıyo kafası da güzel olduğu içn korkuyom ben ama bu salladıkca ben yermden hopluyom lan bak sana ne yapacam dedi bu beni bi salladı salıncakta 3 takla attım dönerek sonra zincir koptu yere düştüm buna bi uçan tekma attım yerdeki taşa çarptı kafasını bayıldı diğer arkadaşa dedimki bunu burda bırakıp kaçalım biz bu öldü hemen eve gittim saat 11i geçiyodu eve geldiğimde nefes nefese kalmıştım dedem noldu lan sana dedi üstündeki kan ne baktım bizim arkadaşın kafası yarılınca üstüme kan fışkırmış dede kedi kestik dedim lan sen satanistdemi oldun başıma dedi bana balgamı fırlattı yok dede kedi üstüme atladı bende dayanamadım kestim dedim bidaha balgam attı şap gözüme yapıştı gözüm kör oldu mecburen evdende kaçmak zorunda kaldım sizce ne yapmalıyım arkadaşlar polis beni arıyormudur?

• Beğen
Tepkiler: Sainter ve tögün

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İnanmıyorum bu gerçekmi ? :sukur::emzik:

ouSahin

ouSahin

Üye
okurkenn öldümm :D bu adamı banlamayın :D

Sidretül Münteha

Üye
Bencede OzZy Ya :ehe

Bence Şaka Bu ...

kralxxx

kralxxx

Üye
usta ilaclarını aldın mı ???:pro::ehe

aLone

aLone

Üye
of arkdaşım şu hayal dünyandan çıksan artık gece gördüğün rüyarlı mı anlatıyon bize hayır hayal aleminde yaşıyosan ilerde durmunu düşünemiyom gel ben tedavi edeyim seni:D

imation

Üye
edwird seni **e bekleriz :D :ehe

Gorky-m

Üye
vay canına :O

muroşcukumsuluk

Üye
Burayı salla ******* gel

Edwirdgeridön:(

Üye
Edwird kimse yerini dolduramıyor lütfen ** ye geri dön :thumbup:

edwirdfan

Üye
edwird abi ben senin buyuk bi hayraninim abi lutfen **ye geri don abi

dhakıncısı

Üye
edwird seni özledik nolur ** ye geri dön.bunlar seni bizden çok sevemez:agla

Gorky-m

Üye
Yol ortasında yürüdük bize göre değil kaldırım edwirdi çocuk yuvasına aldırın..

Dhyegeridon:(((

Üye
edwird ** ye gel lütfen

McLanE

McLanE

Üye
dedene dede yaptığın çok onur kırıcı olduğunu söyle

_Kubar_

Üye
Edwırd turuncu siteye geri dön buralarda yapamazsın sen sana puanımız 9:coold::coold:

edwirdfan

Üye
edwird abi geri don abi lutfen abi. nereye oldugunu sen iyi biliyosun abi sansurluyolar abi edwird abi

Üye
Edwird Turuncu Siteye dön ne olur :ehe

Dhyegeridon:(((

Üye
edwird lütfen geri dön

Üye
Edwird Turuncu Siteye dönene kadar bişey yemiyoruz :bann: