Kavga ettim (dayak yedim)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kavga ettim (dayak yedim)
Lisede Hoca görev vermişti buraları temizleyin diye bi kaç grup oluşturdu temizliyorduk kendi biraz yapıyordu, bana yaptırıyordu çoğu şeyi. ben de 'sende biraz bişeyler yap' dedim. Sonra kenara çekti 'gelsne sen şöyle ne bu havalar' gibi şey diyerek. Sonra konuştuk. Laf etmeye başlayınca korkutmaya çalıştım. Sesimi filan yükselttim. Sonra oradan gittik arkadaşların yanına. Kavga edeceğim kişi 'bana dikleniyor' gibi şeyler dedi arkadaşlara. Sonra arkadaşlarda kızıştırmaya başladı. Ben titremeye başladım. Kavgacı biri değilim. Sonra tam oturacaktı derken bir anda bir şey dedi bende dik bir bakış attım sonra 2 arkadaştan destek alıp uçan tekme attı. Geriye doğru kaçtım. Sonra bi yumruk attı. Ön dişime ve dudağıma geldi. Sonra bir tane daha salladı yumruk aşağıya eğildim üstümden geçti. Sonra köşeye doğru kaçtım. Oradan uzaklaştım. Arkadaşlar tuttu. 'Tutun' dedim. Sonra geri geldim. Orada tabii büyüklerde var biri 'bişey yapamaz ben burdayım' dedi çağırdı işte. Meğer kavga edelim diyeymiş. 'Eeee hadi çıkışta kavga mı var' benzeri bir şey dedi. Sonra geçiştirdim işte gittim ordan.

Sonra kavga ettiğim kişiyle kavga ayarladılar hiç bir sorun yokken. Kavga edeceği kişiye. Sınıfa çıktık arkadaş 'sınıfta şekil yapıyomuşsun?sen kimin sınıfında şekil yapıyon! Çek lan elini' dedi. Birbirlerini ittirdiler. Kavga edeceği kişi köşeye yığıldı, çömeldi. Yumrukladı suratını. Ayağa kalktı yumruklamaya devam etti. Sonra kapıya doğru gittiler kapı açıldı. Koridora çıktılar. Bitti kavga. Yüzü baya hasar almıştı.

Sınıfa gittiğimde kavga ettiğim kişi 'gördün mü nasıl dövdüm,seni de böyle dövebilirdim iyi kurtuldun' gibisinden baktı.
 


Baydırman

Baydırman

Moderator
Rez
 
  • Beğen
Tepkiler: DAL ADAM
Baydırman

Baydırman

Moderator
:rica:
 
  • Beğen
Tepkiler: DAL ADAM


Üst Alt