o paraya kendini medyaya boğmaya başarmışsınsın... arkadaşların seni kıskanmıitır heralde
evet ipod touch'ın iphone'dan tek farkı telefon özelliğinin olmaması kalan herşeyleri aynı bi de 3g si yok....
ama turk telekomun wirofon gibi araçlarıyla telefon olarakta kullanabiliyosun iphone 2000 - ipod 600 farka bak
aslında iphone 4 ün fiyatı 1300-1500 arası olsa çok dahs fazla kişi alır ama arkadaşaın dediği gibi o kadar para verene kadar medyaya boğmuşsun kendini
Çok iyi seçimler yapmışsın kardeşim Aynı zmanada arkadaşlarının yapıyorum dypte senn yapamıycağn bşey yokken senn yapıorum dypte onların yapamıyacağı bi ton şey var
Badadan dolayıdır kardeşim Badayı kmse bilmio En azndan windows mobile ın Symbianın adı var . Nedeni bu yani Yoksa OS hariç Galaxy s le aynı telefon bi Android 500 lira ediyor işte ya...
bende iPod Nano Touch almayı düşünüyorum.... spor yaparken hayvan gibi N8'le koşmak çok çileli oluyor... daha önceden Nano 4.Nesil vardı çok hafif cebimde oldunu hissetmiyordum... nano touch iyice küçülmüş multitouch falan
iPod'la spor yapmak accayip bir zevkli oluyor...