Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
paranin satin alamadigi otomobil
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altun.
Üye
Konu Sahibi
paranin satin alamadigi otomobil
kurt bey
Üye
vay anasını paylaşım için teşk. süpper arabaymış yaw.
GuNSTuR
Üye
biliyom bunu ben dünyanın en pahalı arabası bu
fatal19ty
Üye
valla bugatti dedinmi bi durcan boşver ferrariyi felan adamlar yapmışlar bikere
mservank
Üye
ferrainin neresinden hoşlanıyolar halşa anlamış değilim lamborgıbı ve bu gibi arabalar dururken
masub
Üye
yanılmıyosam 100 kmye 2.1 sn.de çıkıyordu bu araç
> çileke$ <
Üye
Leo_Labrador
Üye
makınaya bak yaa rabbımmm
bidibidi12
Üye
aracın hızı bi yana youtube de videosunu bulmuştum 4 dakika boyunca aracın motor sesini dinliyorsunuz yok böyle birşey şiir gibi ses veriyo ama ne derseniz deyin bana Ferrari kadar çekici gelmiyor.Ferrari bir hastalık bence....
Tıpkı 1968 ford mustangların vazgeçilmez olması be 60.000 dolardan satılması gibi ne dersiniz??
CoYoTe®
Üye
Bu Araba Değil Uçak Ve Herkes Uçak Kullanamaz
pskolojik maynağ
Üye
tv de izlemişdim harika araba
vazi
Üye
ArabaNın Özellikleri Çok Güzel Saatte 407 km hız 100 veya 250 tam hatırlamıyorum hıza çıktığı zaman 5 cm alçalması ve 250 den sonra arkadaki kanadın inmesi gibi bir sürü özelliği var
blackmetalic
Üye
süper bir araç demekle kalmsayıp, mükemmel ........
arabanın herşeyi mükemmelde buna nasıl yadek parça bulacaz valla sanayi sitesini tüm gezsen buna birşey bulamssın benden arakadaşlara tavsiye bu arabayı alacanıza gidin bir lamborghini alın daha iyi hem onun masrafıda azdır
yusufucan
Üye
Valla Bişi Diyemiyorum
XMEN_43
Üye
bu araba istanbulda heralde baksanıza 34 plaka
schumici
Üye
bu araba resmen fizik kurallarına karşı koyuyor. arabanın hızlanırken yarattığı ivme bir jet uçağının kalkıştaki ivmelenmesinden daha fazla.