Tavsiye Paralel G3 mü yoksa Sony C4 mü almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
G3 alınmaz. Kasıyor, ısınıyor, kasa çatlağı sorunları var.

Ayrıca neden C4'e bakıyorsun ki o fiyata Z2 var.
Benim g3te birçok darbe olmasına rağmen çatlak yok,kasma donma ısınma cihazı zorlamana bağlı bir durum ki ben iphone kullanırken bile ısınıp kastığını biliyorum.

Emre

Üye
Z2'nin de ekranı çöp.

Sarangni

Sarangni

Üye
G3 32 GB versiyon çok iyi bir tercih olur

elmacıadam

elmacıadam

Üye
G3 kullanıyorum ekran olarak LG tabi ki daha iyi ama parlaklık olarak Z3 önde

vegatablo

vegatablo

Üye
Xperialar saf androidin launcher yüklenip icon pack eklenip birkaç tane ek uygulama ile sunulmuş cihazlar eğer sağlamlık istersen alınabilir ama lg samsung asus gibi firmalar androidin üstüne kendi ekosistemlerini ekliyip sunuyorlar bunun + sıda var - side touchwiz kasabiliyor ama islevsellik olarak en iyilerinden bunuda hesaba katmalisin ayrica g3 üst segment olarak çıkmışken c4 ün lafını etmek bile hata z2 ve z3 ile belki kiyaslanabilir c4 çok düşük bir model g3 e göre

elmacıadam

elmacıadam

Üye
c4 düşük kalıyor doğru ama m5 iyi bir fiyattan girerse şansı olabilir, bir de MTK faktörü var tabi

vegatablo

vegatablo

Üye
Kardeş bimeksin önünden geçiyordum girdim bir bakiyim dedim benim cihazida yanına koydum ben 3g ile cihaz wifi ile bağlı ramlerini temizledim sonra karşılaştırmaya başladım kesinlikle g3 arayuzu hızlı c4 ün ama g3 dede arayuz hiç yabana atilacak gibi değil ekranda baya doluydu adımsayar felan açık hep smart notice var 200mb yiyo ramden nerdeyse gerçi cihazda g4 port rom var cloudy g3 fakat bu romun performansi orjinal arayuze göre aşırı bir artış göstermiyor bazen önde bazen geride kalıyor kamera olarak bende c4 daha iyidir diye düşündüm ama z3 ve amiral gemileri kadar yüksek bir kamera yok g3 daha iyiydi ön kamerası iyiydi ama cihazın arada fazla fark yok öyle hayatını değiştirip başka bir pencereden bakacak kadar tasarım zaten karşılaştırmak bile yanlış çok kaba g3 e göre performans ve multitaskingde g3 daha iyi ama 1 dk fark yok arasında 4 saniye 5 saniye gibi ordaki telefonun boş oldugunuda düşünüp ele alirsak g3 daha iyi bir seçim gibi ele verdiği hisse tatmin edici yani sağlam kasası olduğunu düşünüyorum zaten bant felan takılı olduğu için arka kısımları fazla inceleyemedim sesi karsilastirmadim ama g3 ün hoparlörü 1w gücünde gayet iyi dolby audio desteği purresound quad beat kulaklilari felan o konudada gayet üst düzey yinede karar sana kalmış benden bu kadar

• Beğen
Tepkiler: elmacıadam
smh60

smh60

Üye
G3 sorunları çıkabiliyor kasa vs. O fiyata Z2 bulursan alabilirsin fakat ekran kalitesi C4 ile kıyaslandığında baya geride kalıyor C4 arka kamerası pek iyi değil fakat ön kamerası gayet iyi tasarım olarak da bence gayet güzel Z serisinde olan aşağı kısımdaki boşluk yok eksi olarak arka kısmı plastik fakat kesinlikle kalitesiz bi malzeme değil ele gayet iyi oturuyor

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar paralel ithalat g3 almaya karar verdim.
Sonuçta elektronik sizin de söylediğiniz gibi biraz şans işi.
C4 alıppişman olma olasılığımm daha yükaekti

BRKTNL

BRKTNL

Üye