Tavsiye Paralel G3 mü yoksa Sony C4 mü almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Paralel G3 mü yoksa Sony C4 mü almalıyım
Iyi günler arkadaşlar, 1100 TL civarı bütçem var.
Normalde aklımda C4 vardı, bugün biraz inceleme fırsatı buldum, açıkçası pek içime sinmedi, örneğin elime aldığım zaman güven hissi vermiyo. Tasarımı zaten yerlerde sürünüyo. Ayrıca Sonynin teknik servisleri de malum.
Bugün 1100 TLye paralel G3 buldum.
G3ü de aslen pek sevmem ama c4e kıyasla harika diyebiliriz :)
Sizce ne yapmalıyım? Bütçe maalesef artmıyo

esmeran3

esmeran3

Üye
2.El almayı düşün bence sahibinden temiz az kullanılmız. Cihazlar bulabilirsin. Telefoncudan değilde daha çok sahibinden al.

G3 al diyebilirim.
2.El almayı düşün bence sahibinden temiz az kullanılmız. Cihazlar bulabilirsin. Telefoncudan değilde daha çok sahibinden al.

G3 al diyebilirim.

vegatablo

vegatablo

Üye
G3 tabiki istediğin soruyu sorabilirsin

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi

G3 al diyebilirim.

G3 al diyebilirim.
paralel ithalat varken ne gerek var?
G3 tabiki istediğin soruyu sorabilirsin
paralel olmasının ne tür sakıncaları olabilir

Türk-X

Türk-X

Üye
2.el az kullanılmış türkiye garantili g3 alınır. :)

vegatablo

vegatablo

Üye
Ben yurtdışından almıştım ilk çıktığında ve kasa catlama sorunu var ilk seri çünkü ama 502 serilerinde felan yoktur ona dikkat ederek almalisin

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Ben yurtdışından almıştım ilk çıktığında ve kasa catlama sorunu var ilk seri çünkü ama 502 serilerinde felan yoktur ona dikkat ederek almalisin
kaçıncı seri olduğuna nerden bakabilirim

vegatablo

vegatablo

Üye
Yaziyordur satıldığı sitede kesinlikle yorumlarada bakarsan anlarsin zaten

byAndroid

byAndroid

Üye
Xiaomi Mi4 al hepsiburada da var

Polymath

Polymath

Üye
Lg g3 isinma problemi olan bir telefon. Ayrica şark berbat. Suan arkadasimda var günde 2 kere sarj ediyor. Lg alacaksan kesinlikle paralelden uzak dur. Lg g3 ve g2 cihazları ariza potansiyeli yuksek telefonlar.. Lg Türkiye garantili almalisin. İsinmasi ve sarj dert degil diyorsan g3 alabilirsin..

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Yaziyordur satıldığı sitede kesinlikle yorumlarada bakarsan anlarsin zaten
Siteden almıycam, Real diye bi mağazadan alöayı planlıyorum
Xiaomi Mi4 al hepsiburada da var
Discoveryden sonra markasız telefona tövbe ettim :D
Lg g3 isinma problemi olan bir telefon. Ayrica şark berbat. Suan arkadasimda var günde 2 kere sarj ediyor. Lg alacaksan kesinlikle paralelden uzak dur. Lg g3 ve g2 cihazları ariza potansiyeli yuksek telefonlar.. Lg Türkiye garantili almalisin. İsinmasi ve sarj dert degil diyorsan g3 alabilirsin..
Bildiğim kadarıyla ısınma problemi Lg Türkiye cihazlarında da var

Sarangni

Sarangni

Üye
Xioami tanımış olsaydınız General Mobile ile karşılaştırma yapmazdınız bile.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
esmeran3

esmeran3

Üye
Şu ana kadar 2 kere sıfır TR garantili cihaz aldım ve aptallık ettim. Bakıyorum sahibinden.com a Evkurdan alınma cihazlar olsun al satcılar olsun paraya sıkışanlar olsun hemen buluyorum hem 500 600 lira ucuza alıyorum. Hemde Garantili tertemiz cihaz. Telefondan anlayan adamın almasını tavsiye ediyorum en ince ayrıntısına kadar yoksa bu işi yapmayın.

Bu yüzden. 2.el cihaz candır değerinde alıyosun ucuz alıyosun temiz alıyorsun.

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Facebook üzerinden yaşadığın şehirdeki öğrenci ilanlarının yapıldığı gruplara bak uygun fiyata g3 bulabilirsin.

0MG90

0MG90

Üye
G3 alınmaz. Kasıyor, ısınıyor, kasa çatlağı sorunları var.

Ayrıca neden C4'e bakıyorsun ki o fiyata Z2 var.

elmacıadam

elmacıadam

Üye
g3 öneririm sorunsuz kullanıyorum [emoji6]