Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu programı daha önce indirip denemiştim, sistemi kasıyor ve pek kullanışlı değil. Mesela arama sonlandırma (kırmızı) tuşuna basınca bu uygulamadan çıkıyor, sistem bekleme moduna geri dönüyor.
Kendi sitesindeki deneme sürümüdür fakat signedtır, bu tam sürümdür fakat unsignedtır, imzalayıp yükleyin. Saygılar.
Bora
Üye
Programı sertifikalandırıp kurdum.Çok başarılı bir program ancak ttpod müzik çalar ile uyumsuz.Yani bu program açıkken ttpodu alt tarafa almaya çalışınca telefon kafayı yiyor.Kendi müzikçalarında ise sorun yok.
Uygulama yöneticisinden kaldırabilirsiniz. Saygılar
Adilx05
Üye
Gerçekten Güzelmiş ....
'Davut
Üye
teşekkürler
fthakan
Üye
guvenilmeyen saglayıcıdan alınan korumalı uygulama hatası verdi telefonum e71.
g1gfe4ds2
Üye
guzel paylasim saol
bluered10
Üye
arkadaşlar bu pro tel yükleyince hafıza dolu yazıyor ben n73 kullanıyorum iki pro açamıyorum yetkili arkadaşlara duyurulur arızasını gidermelerini rica ederim pro mükemmel
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bu pro tel yükleyince hafıza dolu yazıyor ben n73 kullanıyorum iki pro açamıyorum yetkili arkadaşlara duyurulur arızasını gidermelerini rica ederim pro mükemmel