arkadaslar cok kullanışlı ve farkli bir bekleme ekranı..
Seri numarası
ADGJMPTW-WTPMJGDA
Kurduktan sonra telefonu bir kere kapatip acın...
Görüntüler kendi telefonumdandır..
Gule gule kullanın....
evet acmissin fakat farkli bir baslikla actigin icin farkedemedim. ben konu acarken once siteden aratiyorum eyer yoksa aciyorum. bende handy shell s60v5 diye aratinca sadece benzer bir konunun samsunlu arkadas tarafindan acildigini onunda program calismadigi icin nadir tarafindan kapatildigini gorunce actim konuyu. yoksa farkli bir baslik altindada olsa konuyu actigini bilsem kesinlikle acmazdim. cunku amac tesekkur toplamak degil siteye hizmet etmek...
ben bu programi coktan kurmustum fakat seri numarasi yoktu. c/ data/ 20013b7b dosyasini xploreden salt okunur yapinca program hep 14 gunluk trial da kaliyordu fakat yine sorun cikar diye paylasmadim.. dun bir yabanci sitede seri numarali olanini gorunce paylasmak istedim...
iyi gunlerde kullan
ben bu programi coktan kurmustum fakat seri numarasi yoktu. c/ data/ 20013b7b dosyasini xploreden salt okunur yapinca program hep 14 gunluk trial da kaliyordu fakat yine sorun cikar diye paylasmadim.. dun bir yabanci sitede seri numarali olanini gorunce paylasmak istedim...
iyi gunlerde kullan
Evet;salt okonur olayıı biliyorum ama her açışımızda Trial'i seçmek gibide gereksiz ve bi sorun oluyorsu o yüzden seri numaralı olunca direk açılış direk kapanış
Dostum ne zamandır aıyorum ama yok yok sen Handy Weather 7'ni seri keyini biliomsun hiç bir yerde yok
Evet;salt okonur olayıı biliyorum ama her açışımızda Trial'i seçmek gibide gereksiz ve bi sorun oluyorsu o yüzden seri numaralı olunca direk açılış direk kapanış
Dostum ne zamandır aıyorum ama yok yok sen Handy Weather 7'ni seri keyini biliomsun hiç bir yerde yok
dostum handy weather seri numarasini girsen bile 14 gun biter bitmez artik hava durumunu guncellemiyor benden soylemesi ama yinede isine yarayacaksa su sifreyi bir dene:
20336870-76276638
dostum handy weather seri numarasini girsen bile 14 gun biter bitmez artik hava durumunu guncellemiyor benden soylemesi ama yinede isine yarayacaksa su sifreyi bir dene:
20336870-76276638
Yok ne bi şifre ne bişey olmuyor şu proğram için bütün yöntemleri denedim hatta C'de güncelleme dosyası var onu silince proğram zaten direk kayıtlı görünüyor ama hava durumu güncelleyince yine aynı...
Yok ne bi şifre ne bişey olmuyor şu proğram için bütün yöntemleri denedim hatta C'de güncelleme dosyası var onu silince proğram zaten direk kayıtlı görünüyor ama hava durumu güncelleyince yine aynı...
dostum inanki bende cok denedim hatta telefona kac kere format attim ama olmuyor... zannedersem hava durumunu ilk guncellediginde site imei numarani kayit ediyor ve trial bittikten sonra kayitli degilsen hava durumunu guncellemiyor....
--------------- Ekleme ---------------
bu arada konuyu yeni acan arkadaslar bu son olmuyor, guncellemiyor mesajlari paylastigim bu program icin degildir.. program sorunsuz calisiyor biz baska bir program hakkinda tartisiyorduk...