Telefon Tavsiyesi Para Iadesi Verdiler Yeni Tlf Alicam

Sponsorlu Bağlantılar

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Para Iadesi Verdiler Yeni Tlf Alicam
arkadaşlar merhaba,
xperia neo v kullanıcısıydım. Fakat bazı sorunlardan dolayı garantiye verdim. 32. günü aradım ve telefonun iade edildiğini o fiyata yeni bir telefon alabileceğimi söylediler. Bende hazır böyle bi fırsatım varken kenarda duran 400tl yi ekliyerek yeni tlf almak istiyorum. (700tl iade) 1100tl nakitim var. en fazla 1500 kadar çıkabilirim. aklımda g2 var ama 16gb ve kullanıcıya verilen hafıza 9.2gb bna yetmez diye düşünüyorum. (Gerçi neo v de 5gb kullanıyodum. ) Bol fotoğraf çekerim (1000-2000 arası arşivim var) ve bi kaç tane oyun. android dışında başka platformu düşünmüyorum.
telefon tavsiyelerinizii bekliyorum :)

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
lg optimus G,Nexus4,Huawei P6,Xperia Sp,L,M,G2 alen iyileri Huawei P6,Optimus G,Nexus4 ve G2dir imkanin varsa N11.comdan G2 al 1300Tl civari

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus G,Nexus4,Huawei P6,Xperia Sp,L,M,G2 alen iyileri Huawei P6,Optimus G,Nexus4 ve G2dir imkanin varsa N11.comdan G2 al 1300Tl civari

hocam sadece bimeks ten alabiliyorum. bimeksten para iadesi verildi. huawei p6 nin kronik hatasi çok olduğunu biliyorum. Nexus 4 de kamera konusunda beni üzeceğini düşünüyorum?

Invoke

Invoke

Üye
Aynen Nexus 4 kamerası idare etmez, bence. Ayrıca onun da hafıza sıkıntısı var.Acaba ne gibi bir sorunda para iadesi yaptılar söyler misin?

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Nexus 4 kamerası idare etmez, bence. Ayrıca onun da hafıza sıkıntısı var.Acaba ne gibi bir sorunda para iadesi yaptılar söyler misin?

aynen nexus 4 16gb. oda sıkıntı
ön kamerasi çalışmıyordu. ve üstüne bi kaç problem çıktı. tuş soyulma yazılım problemleri telefonun yanından gıcırtı sesi, arka kamera odaklanmaması fln biraz abartı problemler ama asıl problem ön kameraydı. saten iade etmelerinin nedeni yapamamaları değil, 21 iş günü yani 30 günü geçtiği için iade aldım. telefon teleservice garantisindeydi.

Invoke

Invoke

Üye
aynen nexus 4 16gb. oda sıkıntı
ön kamerasi çalışmıyordu. ve üstüne bi kaç problem çıktı. tuş soyulma yazılım problemleri telefonun yanından gıcırtı sesi, arka kamera odaklanmaması fln biraz abartı problemler ama asıl problem ön kameraydı. saten iade etmelerinin nedeni yapamamaları değil, 21 iş günü yani 30 günü geçtiği için iade aldım. telefon teleservice garantisindeydi.

Anladım. İyi olmuş para iadesi, hayırlı olsun. :D

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. İyi olmuş para iadesi, hayırlı olsun. :D

aslında tlefonun 0'ını yolliyacaklardı kabul etmedim. direk para iadesi olur mu dedim. tabikide dediler :D
bide şu yeni alacağım belirsiz telefona kavuşabilsem :D 1.5 aydır samsun sgh-c450 kullanıyorum :D

hadi arkadaşlar yeni önerilerinizi bekliyorum.

Invoke

Invoke

Üye
aslında tlefonun 0'ını yolliyacaklardı kabul etmedim. direk para iadesi olur mu dedim. tabikide dediler :D
bide şu yeni alacağım belirsiz telefona kavuşabilsem :D 1.5 aydır samsun sgh-c450 kullanıyorum :D

hadi arkadaşlar yeni önerilerinizi bekliyorum.

G2 için bütçeyi biraz zorlaman gerek sanırım, ama çok üst düzey bir cihaz tek eksiği hafıza onu da idare edersin bir şekilde.

Sarangni

Sarangni

Üye
Bugun LG G siparis ettim. Benim de sizin gibi para iadesi cikti. Cihaz gelmedi ama inceledigim kadariyla iyi bir F/P. İslemci, kamera, hafiza, ekran hepsi tatmin edici. Bu dedigim cihaz son baktigimda Bimeks de vardi.

Paraniz elinizde olsa Kliksa da fiyati cok uygun. World Kart kampanyasi ile 1049 geldi.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Bugun LG G siparis ettim. Benim de sizin gibi para iadesi cikti. Cihaz gelmedi ama inceledigim kadariyla iyi bir F/P. İslemci, kamera, hafiza, ekran hepsi tatmin edici. Bu dedigim cihaz son baktigimda Bimeks de vardi.

Paraniz elinizde olsa Kliksa da fiyati cok uygun. World Kart kampanyasi ile 1049 geldi.

daha önceden bnde lg g düşünüyodum ama g2 çikinca güncelleme konusu ne olur onu merak ediyorum. saten lg güncelleme konusunda biraz sıkıntılı bide 1 yıl önceki cihazi alırsak ne olur onu bilemiyorum?

Invoke

Invoke

Üye
daha önceden bnde lg g düşünüyodum ama g2 çikinca güncelleme konusu ne olur onu merak ediyorum. saten lg güncelleme konusunda biraz sıkıntılı bide 1 yıl önceki cihazi alırsak ne olur onu bilemiyorum?

Mecbur custom takılacaksın. G2 alsan da o açıdan çok farklı olmayacaktır.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Sarangni

Sarangni

Üye

Bugun ki cihazi alsan ne olacak ki. Nexuslarin bile 18 ay destek aldigi bir piyasadayiz. S3 4.3 yeninaldi sozde 5.0 da alacak ama bu firmalarin isi belli olmaz.

Guncelleme onemli bir konu ama kullanilabilirlik daha onemli. CM ekibi cihaza offical destek veriyor bildigim kafariyla LG hala 4.1.2 sistemnde ufak guncellemeler yaparak biz burdayiz diyorlar. Xda hareketli gorunuyor. Sahsi dusuncem bir guncelleme daha alir diye dusunuyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Hemen almak zorunda mısın? Hakkını daha sonra kullanabiliyor musun? Kısacası Nexus 5 beklemeyi düşünüyor musun?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Hemen almak zorunda mısın? Hakkını daha sonra kullanabiliyor musun? Kısacası Nexus 5 beklemeyi düşünüyor musun?

telefonla konuştum ama perşembe günü (Yarın ) yada haftasonuna kadar olabilir dedi.