Papakudioflu hakkındaki yorumları alalım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
çok sevdiğimiz temiz yardımsever,sürekli maxicepten hiç ayrılmayan ve bunun sebebininde yardım olmasıdır.Allah razı olsun kendisinden selamlar Alikemal abinin

- - - Eklendi - - -

Ali abim benim telefonla yazmak yetmez pc den yazarım yarın dedim ama yine dayanamadım :ehe Ali abi forumdan yüzyüze görüştüğüm tek insan şuanlık,Onunla muhabbetimiz sadece forum veya cep telefonu değil,abim gibi beni hayat tecrübesiyle yönlendirir,derdime ortak olur güzel bir haber aldığında nerdeyse ilk benle paylaşır :) Beni evinde ağırlayıp yemeğini paylaşıp elleriyle ayran ve çay yapmıştır pek de lezizdi :kıskıs: herşey gelip geçici ama onun yeri bende hep kalıcı olacak :) güzel abim benim,bu arada kendisi dünya üzerinde Lumia900 ü en ucuza alan adamdır :d:

biz ne yaptık Ali abimize bir yemek bile ısmarlayamadık sağ olsun her zaman yardımı dokunuyor çok teşekkür ederim kendisine

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu güzel düşünceleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Zamanımın büyük bölümünü bu sitede birilerine yardımcı olmak için geçirirken beni bu siteye bu kadar bağlayan şey nedir sorusu hiç aklıma gelmedi. Fakat buradaki yorumlar o sorunun cevapları oldu. Maxi ailemi seviyorum :alkis

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Bizde seni seviyoruz abi...:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Müdür o müdür . :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu müdür muhabbeti nedir yauw:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt