Papakudioflu hakkındaki yorumları alalım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Papakudioflu hakkındaki yorumları alalım lütfen.
Lumiaşah hakkında neler düşünüyorsunuz?

Ali Kemal abim benim için çok önemli bir şahsiyettir. Allah başımızdan eksik etmesin. (Amin)

doctorrr

doctorrr

Üye
forumda ilk tanıştığım moderatördür kendisi :D iyi bi' abimizdir wp bölümünü resmen şaha kaldırmıştır. :) saygılar ali ustaa...

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
wp fan :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Amin :)

Kendisiyle yüzyüze görüşme şansını yakalamış biri olarak, on numara bir adamdır diyebilirim. O dinlenmesi gereken muhabbeti, tecrübesi ve bilgileri onu vazgeçilmez yapan etkenlerden biri. Hoşgörülü ve anlayışlı bir insan olduğunu da eklemek gerekiyor tabi. Kısacası adamın dibidir :tebessüm:

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
wp fan :)

codblackops2

codblackops2

Üye
yunusunda dediği gibi wp bölümünü şaha kaldıran bir abimiz..:)

O beni tanımıyor ama ben onu tanıyorum :naughty:

Öhöhm öhöm neyse gözlemlediğim kadarıyla sohbeti iyi,gerçek bir abi,samimi bir abimizdir :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Wp ci olduğundan tanırım :D

__xXx__

__xXx__

Üye
benum memleketlum güzel ağabeyim allah başımızdan eksik etmesin :op:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Başım sıkıştığında ve kararsız kaldığımda yardım istediğim ve fikir aldığım ilk kişidir:) Kendisine çok teşekkür ediyorum. ilk olarak ona gitmemin sebebi ise tecrübelerinden dolayıdır.İyiki varsın abim :)

__xXx__

__xXx__

Üye
edit: dalyan gibi delikanlı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ali Kemal abim candır can...

Çayı demli sever :D

Buyur Ali abim :çay:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adamın dibi ...:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Adam gibi adam işte,Foruma girdiğimde yeni ne yazmıştır diye aradığım nadir insanlardan birisi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abim benim telefonla yazmak yetmez pc den yazarım yarın dedim ama yine dayanamadım :ehe Ali abi forumdan yüzyüze görüştüğüm tek insan şuanlık,Onunla muhabbetimiz sadece forum veya cep telefonu değil,abim gibi beni hayat tecrübesiyle yönlendirir,derdime ortak olur güzel bir haber aldığında nerdeyse ilk benle paylaşır :) Beni evinde ağırlayıp yemeğini paylaşıp elleriyle ayran ve çay yapmıştır pek de lezizdi :kıskıs: herşey gelip geçici ama onun yeri bende hep kalıcı olacak :) güzel abim benim,bu arada kendisi dünya üzerinde Lumia900 ü en ucuza alan adamdır :d:

Symbianize

Symbianize

Üye
Büyük bir mod abimiz :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sevdiğim bi abimdir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt