Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mobil cihazlar konusunda gördüğüm en bilgili kişilerden biri herkesin ona karşı bi saygısı vardır . Birebir olarak görmüşlüğüm yok. daha doğrusu kimseyi 1 e 1 olarak görmedim
Mufche
Üye
Pek tanışmamış olsak da WP bölümünün en aktifi ve forum buluşmalarına katılan bi büyüğümüz
.Murat.
Üye
faydalı yorumlara imza atıyor takip ettiğim kadarıyla
papakudioflu
Emekli Yönetici
guzel duşunceleriniz teşekkurler arkadaşlar
___kaptan___
Üye
Kendisi hakkında pek bir bilgim yok lâkin okuduğum yorumlar itibariyle ; çok kıymetli, saygı değer ve çok muhterem bir ağabeyimizdir kendileri, buradan kendisine saygı ve selamlarımı iletmek isterim
Archonn
Üye
Mobil cihazlar hakkında geniş bilgi sahibi. Forumun gurularından
kullanıcıadları
Üye
Windows Phone bölümünün tartışmasız en bilgili, cep telefonları konusunda ise forumun hatrı sayılır kişilerinden olan ve seviyesini asla kaybetmeyen sevdiğim bir abim.Özellikle tartışmalardaki konuşmaları ile kendine hayran bırakır
papakudioflu
Emekli Yönetici
bu guzel duşunceleriniz icin teşekkur ediyorum arkadaşlar
symbian.forever
Üye
wp ustası bi abimiz diyebilirim
AssassinmasteR
Üye
Ben tanımıyorum ama herkesin sevdiği birini bende severim galiba
Kingmortall
Üye
muhabbet etmedik ama iyidir heralde
Furkan Emekli
Üye
Telefonlar hakkında büyük bir bilgi sahibi olan iyi birisi.
Aybin.Kilic
Üye
Ali Kemal bey bu sitede ismen tanıdığım ve engin bir teknolojik bilgiye sahip ender insanlardan birisidir. Böyle insanların varlığı insanı mutlu ediyor. Kendisine buradan saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
The East
Üye
Forumda gordugumde adinin tamamini okuyamadigim kisi papaku diyorum bi konuda ismini gorunce yazan kisi papaku
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
cukuleaks
Üye
Foruma başladığımdan beri gözüme çarpan , devamlı şekilde " bu adam ileride moderatör olacak " dediğim , kontrol gücü ve hakimiyeti yüksek , forumda en sağlam gördüğüm kişilerin başında gelen , nokiacı(fanlık değil ) ve fazla oraya buraya yazmayı sevmeyen bir abimdir