Papakudioflu hakkındaki yorumları alalım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

codblackops2

codblackops2

Üye
konumu dağıtıyoruz abiler :eller:

tempestshine

tempestshine

Üye
Lumia telefonları bana sevdiren insan :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
mobil cihazlar konusunda gördüğüm en bilgili kişilerden biri :D herkesin ona karşı bi saygısı vardır . Birebir olarak görmüşlüğüm yok. daha doğrusu kimseyi 1 e 1 olarak görmedim :D

Mufche

Mufche

Üye
Pek tanışmamış olsak da WP bölümünün en aktifi ve forum buluşmalarına katılan bi büyüğümüz :)

.Murat.

.Murat.

Üye
faydalı yorumlara imza atıyor takip ettiğim kadarıyla

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
guzel duşunceleriniz teşekkurler arkadaşlar:)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kendisi hakkında pek bir bilgim yok lâkin okuduğum yorumlar itibariyle ; çok kıymetli, saygı değer ve çok muhterem bir ağabeyimizdir kendileri, buradan kendisine saygı ve selamlarımı iletmek isterim :)

Archonn

Archonn

Üye
Mobil cihazlar hakkında geniş bilgi sahibi. Forumun gurularından :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Windows Phone bölümünün tartışmasız en bilgili, cep telefonları konusunda ise forumun hatrı sayılır kişilerinden olan ve seviyesini asla kaybetmeyen sevdiğim bir abim.Özellikle tartışmalardaki konuşmaları ile kendine hayran bırakır :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu guzel duşunceleriniz icin teşekkur ediyorum arkadaşlar:)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
wp ustası bi abimiz diyebilirim :)

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
Ben tanımıyorum ama herkesin sevdiği birini bende severim galiba

Kingmortall

Kingmortall

Üye
muhabbet etmedik ama iyidir heralde :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefonlar hakkında büyük bir bilgi sahibi olan iyi birisi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ali Kemal bey bu sitede ismen tanıdığım ve engin bir teknolojik bilgiye sahip ender insanlardan birisidir. Böyle insanların varlığı insanı mutlu ediyor. Kendisine buradan saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

The East

The East

Üye
Forumda gordugumde adinin tamamini okuyamadigim kisi papaku diyorum bi konuda ismini gorunce yazan kisi papaku :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cukuleaks

Üye
Foruma başladığımdan beri gözüme çarpan , devamlı şekilde " bu adam ileride moderatör olacak " dediğim , kontrol gücü ve hakimiyeti yüksek , forumda en sağlam gördüğüm kişilerin başında gelen , nokiacı(fanlık değil :D) ve fazla oraya buraya yazmayı sevmeyen bir abimdir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt