PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

enes3161

Üye
messenger çalıştırabilen var mı???

AlpReis

AlpReis

Üye
messenger genel olarak v52 de çalışmıyor ama bir kurup bakacağım şimdi

PriZm

PriZm

Üye
Gps gerçekten çok hızlı evin içinde 1-2 dakikada bağlandı ve en fazla 30 metre şaşırma payı var:pro::yuru
+
messenger bütün v52 fw lerinde çalışmıyor bence fw de sorun yok

enes3161

Üye
normal orjinal yazılımında çalışıyor bu oynanmış yazılımlarda çalıştırma yolu yok mu???

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Genel olarak güzel bir fw olmuş teşekkürler. Bir kaç eksiği var msn ve facebook. İçerisindeki facebook programı önlenemeyen bir hata oldu reset at diyor, başka bişey demiyor ama şuana kadar genel olarak güzel geldi gözüme bu fw.

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
mesaj saaati nde sorun var....

mardok

mardok

Üye
eline sağlık bayağı iyi bi fw olmuş

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam eline sağlık yeni yükledim çok güzele benziyo denemediğim için bişer diyemeyeceğim ama orda kurulumdan sonra otomatik yüklenecekler yüklenmedi ya nedense kaldırdın mı onları??

dryldrn

Üye
hoş bir cfw olmuş ama ndrive yada sygic yada ttpot yüklemeye çalışıınca disk eror yada dahili bileşen yüklenemiyor diyor yüklemiyor? bu hackli olduguna göre direk yüklemesi gerekmezmi? yardımcı olursanız sevinirim

salihk

salihk

Emekli Yönetici
usta Ellerine Sağlık gerçekten süper olmuş şuana Kadar bi problem yaşamadım

hsahin4

hsahin4

Üye
hoş bir cfw olmuş ama ndrive yada sygic yada ttpot yüklemeye çalışıınca disk eror yada dahili bileşen yüklenemiyor diyor yüklemiyor? bu hackli olduguna göre direk yüklemesi gerekmezmi? yardımcı olursanız sevinirim
Ndrive gibi uygulamalar PIPS yüklemesi gerektirir. Bu CFW'de Ovi Maps 3.06 Beta gömülü olduğu için beraberinde PIPS'i getiriyor ve Ndrive kurulumunda PIPS sorunu çıkıyor. Size tavsiyem; siseditor kurun ve Ndrive paketindeki PIPS eklentilerini çıkartın. (Çıkartılmışını da forumdan veya google'dan bulabilirsiniz)
TTpot hiç kullanmadım, bilemiyorum.
Kişisel Yorumum; CFW yapan arkadaşlar Java veya OviMaps gibi uygulamaları yazılıma gömmesinler lütfen, çünkü bu tarz sorunlar yaşanıyor. Ve maalesef CFW'nin adı kötüye çıkıyor.

openstar

openstar

Üye
ben yükledim hiç bir sorun yok ama tema effekti göremedim..
Effectler açık olmasına rağmen..

nereharme

nereharme

Üye
ekran dönüşleri, açılış kapanış gibi durumlarda ara sıra kasma oluyor ekranda kısa süreli bug beliriyor ama önemsenecek kadar değil. Bunlar orjinal fwde bile olacak ufak sorunlar onun dışında şimdilik hiçbir problem göremedim 5 saat oldu kuralı telefonu daha yeni getirebildim kendine. Her fwden sonra aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. Keşke her şey auto installer gibi olsa. E- posta ayarları, tercihler handy profiles ayarları vs vs. Artık uzun süre bu ayarları yapmayacağım inşallah söyle kayda değer çok farklı bir fw çıkana kadar bu fw ile yola devam etme niyetindeyim. Ilk paylaştığından bugüne takip ediyordum konunla iyi ilgileniyorsun diğer forumda da öyle başarılarının devamıni diliyorum. Bu güzel fw için teşekkürler kardeşim.

kokpit774

kokpit774

Üye
Benim telefonumda megolamaniax final c6 v3 yüklü direk konudaki fw yi yükleyebilirmiyim yoksa önce v52 yükleyip sonramı bu fw yi yüklemem lazım bilgilendireck bir arkadaş varmı.

guilty_2121

Üye
fw yi yükledim ve şimdi telefon açılmıyor, açma düğmesine bastığımda deli gibi titriyor acil yardım!!!!!!!!!!!

nereharme

nereharme

Üye
Benim telefonumda megolamaniax final c6 v3 yüklü direk konudaki fw yi yükleyebilirmiyim yoksa önce v52 yükleyip sonramı bu fw yi yüklemem lazım bilgilendireck bir arkadaş varmı.

direkt kurabilirsin ama sistem data private vs dosyaları hafıza kartından silip de kur ki temiz olsun

--------------- Ekleme ---------------

fw yi yükledim ve şimdi telefon açılmıyor, açma düğmesine bastığımda deli gibi titriyor acil yardım!!!!!!!!!!!

Dostum korkma bende de oldu aynı problem. Ama kendi ilk yaptığım cfwde olmuştu. Sanırım hatalı flaşladın tekrar baştan yap herseyi düzeliyor

openstar

openstar

Üye

Bir kaç saat önce bende de oldu.. Aynı sorun... Ben sadece 4x4 olanı indirdim...Tek dosya çıktı içinden..
Daha önceden elimde bulunan v52 dosyalarını da ekleyerek flashladım. Aynısı oldu...Çözümü şu ki..
1. mesajda verilen v52 dosyalarını indirerek tekrar denesrn sorun çözülüyor..Çünkü bu sürüm c6 v20.041 üzerine kurulu.. dolayısıyla onunla alakalı olan 1. sayfada yer alan bu yeni dosyaları kullanmalısın..

guilty_2121

Üye
Bir kaç saat önce bende de oldu.. Aynı sorun... Ben sadece 4x4 olanı indirdim...Tek dosya çıktı içinden..
Daha önceden elimde bulunan v52 dosyalarını da ekleyerek flashladım. Aynısı oldu...Çözümü şu ki..
1. mesajda verilen v52 dosyalarını indirerek tekrar denesrn sorun çözülüyor..Çünkü bu sürüm c6 v20.041 üzerine kurulu.. dolayısıyla onunla alakalı olan 1. sayfada yer alan bu yeni dosyaları kullanmalısın..

eski fw yi yükleyip telefonu açmayı başardım ama bunu yüklemeyi gerçekten istiyorum bana hangi dosyalar olduğunu linkleyebilir misin? 3x4 kullanmak istiyorm ve herşeyi ilk sayfadan indirdim ama yinede bana yazarsanız sevinirim

sorunu buldum hocam ya=) sonradan dosya güncellenmiş bende eski linki indirmiştim ordan hazır devam edeyim dedim ama şimdi hallettim sayılır:) ilgin için tşk ederim;)

openstar

openstar

Üye
eski fw yi yükleyip telefonu açmayı başardım ama bunu yüklemeyi gerçekten istiyorum bana hangi dosyalar olduğunu linkleyebilir misin? 3x4 kullanmak istiyorm ve herşeyi ilk sayfadan indirdim ama yinede bana yazarsanız sevinirim

sorunu buldum hocam ya=) sonradan dosya güncellenmiş bende eski linki indirmiştim ordan hazır devam edeyim dedim ama şimdi hallettim sayılır:) ilgin için tşk ederim;)

Bende tam da bunu demek istemiştim..Yeni dosyaları kullanırsan sorun kalmaz..Kurulumdan sonra Hard Format Atmayı unutmayın... Kolay gelsin...

Bu arada bu fw gayet iyi.. Bir kaç ufak tefek sorun var ama önemli değil.. Uzun süre başka birşey yüklemem artık..
Teşekkürler...:megafon:

Üst Alt