Şimdilik uyumlu değil galibanormal orjinal yazılımında çalışıyor bu oynanmış yazılımlarda çalıştırma yolu yok mu???

Ndrive gibi uygulamalar PIPS yüklemesi gerektirir. Bu CFW'de Ovi Maps 3.06 Beta gömülü olduğu için beraberinde PIPS'i getiriyor ve Ndrive kurulumunda PIPS sorunu çıkıyor. Size tavsiyem; siseditor kurun ve Ndrive paketindeki PIPS eklentilerini çıkartın. (Çıkartılmışını da forumdan veya google'dan bulabilirsiniz)hoş bir cfw olmuş ama ndrive yada sygic yada ttpot yüklemeye çalışıınca disk eror yada dahili bileşen yüklenemiyor diyor yüklemiyor? bu hackli olduguna göre direk yüklemesi gerekmezmi? yardımcı olursanız sevinirim
Benim telefonumda megolamaniax final c6 v3 yüklü direk konudaki fw yi yükleyebilirmiyim yoksa önce v52 yükleyip sonramı bu fw yi yüklemem lazım bilgilendireck bir arkadaş varmı.
fw yi yükledim ve şimdi telefon açılmıyor, açma düğmesine bastığımda deli gibi titriyor acil yardım!!!!!!!!!!!
fw yi yükledim ve şimdi telefon açılmıyor, açma düğmesine bastığımda deli gibi titriyor acil yardım!!!!!!!!!!!
Bir kaç saat önce bende de oldu.. Aynı sorun... Ben sadece 4x4 olanı indirdim...Tek dosya çıktı içinden..
Daha önceden elimde bulunan v52 dosyalarını da ekleyerek flashladım. Aynısı oldu...Çözümü şu ki..
1. mesajda verilen v52 dosyalarını indirerek tekrar denesrn sorun çözülüyor..Çünkü bu sürüm c6 v20.041 üzerine kurulu.. dolayısıyla onunla alakalı olan 1. sayfada yer alan bu yeni dosyaları kullanmalısın..
ilgin için tşk ederimeski fw yi yükleyip telefonu açmayı başardım ama bunu yüklemeyi gerçekten istiyorum bana hangi dosyalar olduğunu linkleyebilir misin? 3x4 kullanmak istiyorm ve herşeyi ilk sayfadan indirdim ama yinede bana yazarsanız sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
sorunu buldum hocam ya=) sonradan dosya güncellenmiş bende eski linki indirmiştim ordan hazır devam edeyim dedim ama şimdi hallettim sayılırilgin için tşk ederim
![]()