Aang acele etmene gerek yok sen fw yi bugsuz XM tuşu çalışır halde düzenle yeterli. Biz beklerizYazılım İngilizce diyen arkadaş. İngilizce olan bir kısım bile yok olmayan linki nereden indiripte kurdun?
CFW Bu haftasonuna geliyor. Hazır ve şu an kullanıyorum. Yalnızca bir sebepten ötürü bekliyorum.Haftaiçi uygun değilim zaten.
Bilinen dahili hatalar haricinde kalan buglar temizlendi. Yazılım hızlandı, ve tamamiyle N8 ikonlarına sahip olacak. Kalan yerler bile..

Bendede öylezaten bu xm tuşunun derdini anlayamadım gittibazen çalışıyor bazen çalışmıyor
![]()
ama gerçekten FW çok güzel.. tam aradığım olmuş önceki hali ile bile. Yenisini sabırsızlıkla bekliyoruz 
Bu haftasonu gelecekmiş. Tam bir yılbaşı hediyesi olacakaang 3x4 ne zaman gelecek????

bunu yüklemeyi çok istiyorum ama bi türlü yapamadım yardımcı olan olursa sevinirim. Daha önce v50 ve v51 modifiyeleri kurdum ama hiç zorlanmadım iki tane dosyayı c'de RM-356 ya atıp jaf tan atıyordum oluyordu bunu yapamadım ya yanlış bi şey mi yapıyorum anlamadım. orj v52 yi yükledim ama bunu yükleyemedim.
evet yanlış bişey yapıyorsun Dosya eksık oldugu ıcın yukleyemıyorsun.
Acele etme Ang Kardesımız fw üzerinde çalışmaları var sabırsızlıkla beklıyoruz hepımız

Yapılanlar:
* Kamera: "Zaten Kullanılıyor!" Hatası düzeltildi!! Kesinlikle böyle bir hatayla karşılaşmıyorsunuz. Defalarca denedim!
* Kamera çekim kalitesi artırıldı!
* N8 ikonları düzenlendi!
* OVI Store son güncelleme AutoInstaller ile kurulacak şekilde geliyor.
* RomPatcher+ 2.6 sürümüne güncellendi! (2.4 ile birlikte 1 hafta içerisinde 2.5 ve 2.6 da çıktığından en kararlı sürüm olan 2.6'yı ekledim)
* Hafıza Kartı ikonu kaldırıldı!
* Web uygulamalarının telefonu kilitlemesi sorunu düzeltildi!
* PNHT tabanlı C6v20 kullanıldı.
* Tema efektleri çok hoş.
* Kendi modlamam sayesinde Rehber aşırı derecede hızlı oldu. Arkaplanda çalışıyor ancak diğer sistem uygulamaları arkaplanda çalışmayacak şekilde düzenledim!
* Yazılıma Java Runtime kurulabiliyor, dahili bileşen hatası vermiyor. (Boş yer kalmadığından ekleyemedim, zaten eklemek istemiyordum pek.)
* Telefon güç düğmesine basıldığında gelen "Tuşları ve ekranı kilitle", "Restart!" olarak değiştirildi. Telefon rahat bir şekilde kolay yoldan yeniden başlatılabiliyor, PIN girmeniz gerekmiyor!
* AutoInstaller ile kurulacak programların bazıları güncel olanlarıyla değiştirildi.
* "*#0000#" tuşlandığında seçeneklerde çıkan Yazılım güncellemeleri seçeneği kaldırıldı, yanlışlıkla güncellemelerin önüne geçilmiş oldu!
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar, bu işin sınırı yok, yaptıkça yapıyoruz. Umarım bu sefer beğenirsiniz 1 hafta içerisinde gözüme çarpan çok önemli bir hata olmadı
PANDORA_2ndEdition_Yeni_by_TLnY_3x4.rar (68.09 MB)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PANDORA_v52_Firmware_Files.rar (30 MB)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not: Yalnızca v52 içindir. 4x4 ve 5x4 daha sonra![]()

Aslında gece ekleyecektim ama unutmuşum ne yapayımÖbür forumdan olumlu yorumlar geldi bakalım siz ne diyeceksiniz
![]()

