PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

SEKOLELE

~UnderTaker~ kardesim sana bise sorcam bu telefonun tus takimi isiklarini nasil acabilirim tum isiklari yardimci olursan sevinirim

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
haftasonu dio görüntü var icraat yok:@

klavyeci

klavyeci

Üye
Ben bekleye bekleye çatladım:vur ufak bi değişiklik yapıp v52 den v51 e döndüm suan MegalomaniaX'in v3 ünü kullanıyorum:oke:

v52'den v51'e nasıl döndün?Normal olarak mı yaptın bu olayı yoksa farklı bi olayı mı var?Açıklar mısın? :bilmm

kraldost

kraldost

Üye
Ben bekleye bekleye çatladım:vur ufak bi değişiklik yapıp v52 den v51 e döndüm suan MegalomaniaX'in v3 ünü kullanıyorum:oke:

ayıptır sorması nasıl yaptın v52 den v51 e nasıl geçtin kanımca mümkün değil sende sallamıyorsan eğer nasıl yaptığını anlat bende dönebilirsem inanırım yoksa yalancılıkla sana itham edeceğim saylarımla:allalla::aha:

SEKOLELE

kaninca mumkun degil ama adam yapmis :ehe

PriZm

PriZm

Üye
ayıptır sorması nasıl yaptın v52 den v51 e nasıl geçtin kanımca mümkün değil sende sallamıyorsan eğer nasıl yaptığını anlat bende dönebilirsem inanırım yoksa yalancılıkla sana itham edeceğim saylarımla:allalla::aha:
Kardeş elimizde mesela v50 nin c0r dosyasi var onun yaninda v52 nin uda ve rofs unu kullaninca oluyor:oke:
+
aslında downgrade yapmıyoruz gene v52 oluyor ama v50 nin bütün özelliklerini kullanambiliyoruz
aynı MegalomaniaX v3 ün v52 hali konusu gibi

kraldost

kraldost

Üye
Kardeş elimizde mesela v50 nin c0r dosyasi var onun yaninda v52 nin uda ve rofs unu kullaninca oluyor:oke:
+
aslında downgrade yapmıyoruz gene v52 oluyor ama v50 nin bütün özelliklerini kullanambiliyoruz
aynı MegalomaniaX v3 ün v52 hali konusu gibi

sonuçta ve 52 tabanı kullanıyorsun ama olsun işini görüyorsa sorun yoktur eyvallah

PriZm

PriZm

Üye
sonuçta ve 52 tabanı kullanıyorsun ama olsun işini görüyorsa sorun yoktur eyvallah
evet v52 tabanlı kullanıyorum ama hiç problem yapmıyor(yavaşlama,açılmama vsvs) o cfw de ne varsa aynen geliyor:oke:

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sırf bu CFW için bekliyorsanız beklemeyin. Bazı sebeplerden dolayı bayağı gecikecek. Kusura bakmayın ama elimde olan birşey değil. :hmmm

uzmburak

uzmburak

Üye
simdi cok uzuldum:( ne kadarlik bir gecikmeden bahsediyoruz:)

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye

fth-94

Üye
Arkadaşım günlerdirmilleti hafta sonu diye bekletip durdun hafta sonu oldun kusura bakmayın diyorsun. Keşke konuyu açmasaydın sorunları halletmeden. Haksızmıyım beyler ?

guilty_2121

Üye
ya da en azından 3x4 versiyonu paylaş diğerlerini zamanla yaparsın artık

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım günlerdirmilleti hafta sonu diye bekletip durdun hafta sonu oldun kusura bakmayın diyorsun. Keşke konuyu açmasaydın sorunları halletmeden. Haksızmıyım beyler ?

Kesinlikle haksızsınız. 2-3 hafta kadar gecikebileceğini söylemiştim. Ayrıca haftasonunun bu haftasonu olduğunu belirtmemiştim. Hafta içi çıkaramayacağımdan herhangi bir tarihteki haftasonu yayınlayacağım.

Bu CFW linkleriyle beraber konuda vardı. Sanırım takip etmiyorsunuz. Belki iyi niyetli yaklaşmak istemiş olabilirsiniz ama bu durumda ne olup bittiğini anlamadan konuya atlamış gibi oldunuz. Diğer forumu takip etseydiniz de görebilirdiniz olan biteni.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Kontrat mı imzaladınız da hesap soruyorsunuz? Beklemeyiver sen de olsun bitsin. Bitiyorum bu tarz yorumlara.:ah Sanki bu yazılımla Nirvana'ya ulaşacaksınız. Alt tarafı FW yahu, abartmayın. Kırmayın kalp.:oke:

PriZm

PriZm

Üye
Kesinlikle haksızsınız. 2-3 hafta kadar gecikebileceğini söylemiştim. Ayrıca haftasonunun bu haftasonu olduğunu belirtmemiştim. Hafta içi çıkaramayacağımdan herhangi bir tarihteki haftasonu yayınlayacağım.

Bu CFW linkleriyle beraber konuda vardı. Sanırım takip etmiyorsunuz. Belki iyi niyetli yaklaşmak istemiş olabilirsiniz ama bu durumda ne olup bittiğini anlamadan konuya atlamış gibi oldunuz. Diğer forumu takip etseydiniz de görebilirdiniz olan biteni.
O zaman 1. sayfadaki linklerin sonundaki Haftasonu yazısını değiştirin millet yanlış anlıyor:oke:

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır. :oke:

uzmburak

uzmburak

Üye

diğer forumu mahsuru olmazsa burada yazarmısın biraz bakındım ama göremedim bu cfw ile ilgili:) başka bir site falansa özelden yazarsan sevinirim:) birde sorunu biraz açarsan memnun kalırım:oke:

klavyeci

klavyeci

Üye
Alıntı: fth-94 göndermiş. >

[/QUOTE]

Kardeş fth-94 haklı.Yanılmıyorsam geçen hafta Pazartesi veya Salı günü linkleri silip "Haftasonuna" kaldı diye yazmışsın.Sen belli bir gün falan belirtmediğin için insanlar en yakın haftasonu olarak algıladı (Şahsen bende).Böyle anlamalarıda gayet normal.Millet bilemez ki senin farklı bi şekilde bi anlamla yazdığını.Sonrada ek olarak (Tabi tepkiler gelmeye başlayınca) yeni bir açıklama yapıp "Ben bu hafta sonu demedim ki...Herhangi bir haftasonu demiştim" diye buna benzer bi ifadede bulunmuşsun.Tabiki kimse kiseye zorla birşey yaptırmıyor.Tabiki olay mecburen beklemekse beklenir.Ama olaylar öyle gelişti ve bu şekilde olmasada söylemekte haklı.Onu bil kardeş...:oke:

Üst Alt