oqanoqan42
Üye
Yokmu cevaplayan?
dostum modifiye yazılımların hepsi hackli artık
--------------- Ekleme ---------------
Nedeni o değil.
peki neden kaldırdın
Yokmu cevaplayan?
Nedeni o değil.
allah aşkına bu fw dosyalarında bir eksik yok mu .v01 veya v20 gibi bir dosya daha olması ferekmiyor mu

_prd.rofs2.V20 uzantılı dosya yok v51 ve v52 klasörelerindeallah aşkına bu fw dosyalarında bir eksik yok mu .v01 veya v20 gibi bir dosya daha olması ferekmiyor mu
_prd.rofs2.V20 uzantılı dosya yok v51 ve v52 klasörelerinde

arkadasım cok sagol tesekurler ama bunları ben ındırdım ve nasıl yapılcagını bılmıyorm ılk defa boyle bırsey yapıcam bana yardımcı olursanız sevınırım)
daha önceki anlatımlardaki gibi işte c6 ya kurulum nasılsa. bak onlara. özetle nokia ovi suit kurulu olcak ve telefonu, daha önceden kurmadıysan ovi suiti kurduktan sonrada pc suit modunda bağla driverlerde kurulsun. sonra ovi suiti tamamen kapat. virüs programını devre dışı bırak, güvenlik duvarını kapat. jafı kur sonrada rarın içinden çıkan mavi apartman simgeli dosyayı masaüstüne al. indirdiğin modifikasyon dosyalarınıda masaüstüne v.b belli bir klasörün içine al. sonra kurulum basamaklarını izle gerisi kolay zaten. bu anlattıklarım temel şeyler.Yalnız yeri değil ama şu müziklere nasıl lyric(Şarkı sözü) ekleyeceğiz bilen varmı?
Aang67 Yeni linkler ne zaman geliyor çatladım ben burdaminilyrics programını kullan dostum. %80 istediğin şarkıların sözlerini kendisi buluyor be otomatik olarak mp3e gömüyor olmazsa lyrcseditor programlarından kendin de yapıp mp3e gömebilirsin şarkı sözlerini

Azda olsada o diyene katılıyorum pandorada biraz reklam vardiger cfw lerin birinde pandora icin reklam kayniyo falan dedi biri ne demek istedi acaba:S
(açılış ekranı,bluetooth vsvs)