PriZm
Üye
Ben bekleye bekleye çatladımyeni fw ler cikti onlari denesenize daha cok beklersiniz
ufak bi değişiklik yapıp v52 den v51 e döndüm suan MegalomaniaX'in v3 ünü kullanıyorum
Ben bekleye bekleye çatladımyeni fw ler cikti onlari denesenize daha cok beklersiniz
ufak bi değişiklik yapıp v52 den v51 e döndüm suan MegalomaniaX'in v3 ünü kullanıyorum
Ben bekleye bekleye çatladımufak bi değişiklik yapıp v52 den v51 e döndüm suan MegalomaniaX'in v3 ünü kullanıyorum
![]()

Ben bekleye bekleye çatladımufak bi değişiklik yapıp v52 den v51 e döndüm suan MegalomaniaX'in v3 ünü kullanıyorum
![]()

Kardeş elimizde mesela v50 nin c0r dosyasi var onun yaninda v52 nin uda ve rofs unu kullaninca oluyorayıptır sorması nasıl yaptın v52 den v51 e nasıl geçtin kanımca mümkün değil sende sallamıyorsan eğer nasıl yaptığını anlat bende dönebilirsem inanırım yoksa yalancılıkla sana itham edeceğim saylarımla![]()

Kardeş elimizde mesela v50 nin c0r dosyasi var onun yaninda v52 nin uda ve rofs unu kullaninca oluyor
+
aslında downgrade yapmıyoruz gene v52 oluyor ama v50 nin bütün özelliklerini kullanambiliyoruz
aynı MegalomaniaX v3 ün v52 hali konusu gibi
evet v52 tabanlı kullanıyorum ama hiç problem yapmıyor(yavaşlama,açılmama vsvs) o cfw de ne varsa aynen geliyorsonuçta ve 52 tabanı kullanıyorsun ama olsun işini görüyorsa sorun yoktur eyvallah

Arkadaşlar sırf bu CFW için bekliyorsanız beklemeyin. Bazı sebeplerden dolayı bayağı gecikecek. Kusura bakmayın ama elimde olan birşey değil.![]()

Arkadaşım günlerdirmilleti hafta sonu diye bekletip durdun hafta sonu oldun kusura bakmayın diyorsun. Keşke konuyu açmasaydın sorunları halletmeden. Haksızmıyım beyler ?
Kontrat mı imzaladınız da hesap soruyorsunuz? Beklemeyiver sen de olsun bitsin. Bitiyorum bu tarz yorumlara.Arkadaşım günlerdirmilleti hafta sonu diye bekletip durdun hafta sonu oldun kusura bakmayın diyorsun. Keşke konuyu açmasaydın sorunları halletmeden. Haksızmıyım beyler ?
Sanki bu yazılımla Nirvana'ya ulaşacaksınız. Alt tarafı FW yahu, abartmayın. Kırmayın kalp.
O zaman 1. sayfadaki linklerin sonundaki Haftasonu yazısını değiştirin millet yanlış anlıyorKesinlikle haksızsınız. 2-3 hafta kadar gecikebileceğini söylemiştim. Ayrıca haftasonunun bu haftasonu olduğunu belirtmemiştim. Hafta içi çıkaramayacağımdan herhangi bir tarihteki haftasonu yayınlayacağım.
Bu CFW linkleriyle beraber konuda vardı. Sanırım takip etmiyorsunuz. Belki iyi niyetli yaklaşmak istemiş olabilirsiniz ama bu durumda ne olup bittiğini anlamadan konuya atlamış gibi oldunuz. Diğer forumu takip etseydiniz de görebilirdiniz olan biteni.

Kesinlikle haksızsınız. 2-3 hafta kadar gecikebileceğini söylemiştim. Ayrıca haftasonunun bu haftasonu olduğunu belirtmemiştim. Hafta içi çıkaramayacağımdan herhangi bir tarihteki haftasonu yayınlayacağım.
Bu CFW linkleriyle beraber konuda vardı. Sanırım takip etmiyorsunuz. Belki iyi niyetli yaklaşmak istemiş olabilirsiniz ama bu durumda ne olup bittiğini anlamadan konuya atlamış gibi oldunuz. Diğer forumu takip etseydiniz de görebilirdiniz olan biteni.
başka bir site falansa özelden yazarsan sevinirim
birde sorunu biraz açarsan memnun kalırım