PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

essenyel

essenyel

Üye
arkadaşla lütfen kimse acele etmesin Aang67 arkadaşımızın sadece bu cfw ugraşmıyor dogal olarak oda insan onunda herkes gibi yaşam sitili var bunun için arkadaşımız yinede bize cfw yi yetiştirmek için ugraşıyor ve tektek deneyerek buda zaman alıyor

PriZm

PriZm

Üye
Yazılım İngilizce diyen arkadaş. İngilizce olan bir kısım bile yok olmayan linki nereden indiripte kurdun?

CFW Bu haftasonuna geliyor. Hazır ve şu an kullanıyorum. Yalnızca bir sebepten ötürü bekliyorum.Haftaiçi uygun değilim zaten.

Bilinen dahili hatalar haricinde kalan buglar temizlendi. Yazılım hızlandı, ve tamamiyle N8 ikonlarına sahip olacak. Kalan yerler bile..
Aang acele etmene gerek yok sen fw yi bugsuz XM tuşu çalışır halde düzenle yeterli. Biz bekleriz:oke:

oqanoqan42

oqanoqan42

Üye
zaten bu xm tuşunun derdini anlayamadım gitti:) bazen çalışıyor bazen çalışmıyor:D

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
zaten bu xm tuşunun derdini anlayamadım gitti:) bazen çalışıyor bazen çalışmıyor:D
Bendede öyle :) ama gerçekten FW çok güzel.. tam aradığım olmuş önceki hali ile bile. Yenisini sabırsızlıkla bekliyoruz ;):oke:

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
aang 3x4 ne zaman gelecek????

Solmaz67

Üye
Ustam bu indirdiğim fw yi navifirmden indirilen orijinal dosya ile değiştiriyoruy dimi bir hata yapmak istemiyorum

yolcu2008

yolcu2008

Üye
bunu yüklemeyi çok istiyorum ama bi türlü yapamadım yardımcı olan olursa sevinirim. Daha önce v50 ve v51 modifiyeleri kurdum ama hiç zorlanmadım iki tane dosyayı c'de RM-356 ya atıp jaf tan atıyordum oluyordu bunu yapamadım ya yanlış bi şey mi yapıyorum anlamadım. orj v52 yi yükledim ama bunu yükleyemedim.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bunu yüklemeyi çok istiyorum ama bi türlü yapamadım yardımcı olan olursa sevinirim. Daha önce v50 ve v51 modifiyeleri kurdum ama hiç zorlanmadım iki tane dosyayı c'de RM-356 ya atıp jaf tan atıyordum oluyordu bunu yapamadım ya yanlış bi şey mi yapıyorum anlamadım. orj v52 yi yükledim ama bunu yükleyemedim.
:evet: evet yanlış bişey yapıyorsun Dosya eksık oldugu ıcın yukleyemıyorsun.:oke:Acele etme Ang Kardesımız fw üzerinde çalışmaları var sabırsızlıkla beklıyoruz hepımız

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Arkadaş şu anda LİNKLER EKLİ DEĞİL. Linkler eklenince yüklersin. Bu FW'nin kurulumu diğerlerinden farklı değil. 3 dosya tanıtıyorsun JAF'a ;) Eklensin Linkler yüklersin..........

yolcu2008

yolcu2008

Üye
tşk saolun :oke:

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Aang Linkleri eklesende bu forumdakilerinde haberi olsa :)

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Yapılanlar:

* Kamera: "Zaten Kullanılıyor!" Hatası düzeltildi!! Kesinlikle böyle bir hatayla karşılaşmıyorsunuz. Defalarca denedim!
* Kamera çekim kalitesi artırıldı!
* N8 ikonları düzenlendi!
* OVI Store son güncelleme AutoInstaller ile kurulacak şekilde geliyor.
* RomPatcher+ 2.6 sürümüne güncellendi! (2.4 ile birlikte 1 hafta içerisinde 2.5 ve 2.6 da çıktığından en kararlı sürüm olan 2.6'yı ekledim)
* Hafıza Kartı ikonu kaldırıldı!
* Web uygulamalarının telefonu kilitlemesi sorunu düzeltildi!
* PNHT tabanlı C6v20 kullanıldı.
* Tema efektleri çok hoş.
* Kendi modlamam sayesinde Rehber aşırı derecede hızlı oldu. Arkaplanda çalışıyor ancak diğer sistem uygulamaları arkaplanda çalışmayacak şekilde düzenledim!
* Yazılıma Java Runtime kurulabiliyor, dahili bileşen hatası vermiyor. (Boş yer kalmadığından ekleyemedim, zaten eklemek istemiyordum pek.)
* Telefon güç düğmesine basıldığında gelen "Tuşları ve ekranı kilitle", "Restart!" olarak değiştirildi. Telefon rahat bir şekilde kolay yoldan yeniden başlatılabiliyor, PIN girmeniz gerekmiyor!
* AutoInstaller ile kurulacak programların bazıları güncel olanlarıyla değiştirildi.
* "*#0000#" tuşlandığında seçeneklerde çıkan Yazılım güncellemeleri seçeneği kaldırıldı, yanlışlıkla güncellemelerin önüne geçilmiş oldu!

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar, bu işin sınırı yok, yaptıkça yapıyoruz. Umarım bu sefer beğenirsiniz 1 hafta içerisinde gözüme çarpan çok önemli bir hata olmadı :oke:

PANDORA_2ndEdition_Yeni_by_TLnY_3x4.rar (68.09 MB)

PANDORA_v52_Firmware_Files.rar (30 MB)

Not: Yalnızca v52 içindir. 4x4 ve 5x4 daha sonra :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Yapılanlar:

* Kamera: "Zaten Kullanılıyor!" Hatası düzeltildi!! Kesinlikle böyle bir hatayla karşılaşmıyorsunuz. Defalarca denedim!
* Kamera çekim kalitesi artırıldı!
* N8 ikonları düzenlendi!
* OVI Store son güncelleme AutoInstaller ile kurulacak şekilde geliyor.
* RomPatcher+ 2.6 sürümüne güncellendi! (2.4 ile birlikte 1 hafta içerisinde 2.5 ve 2.6 da çıktığından en kararlı sürüm olan 2.6'yı ekledim)
* Hafıza Kartı ikonu kaldırıldı!
* Web uygulamalarının telefonu kilitlemesi sorunu düzeltildi!
* PNHT tabanlı C6v20 kullanıldı.
* Tema efektleri çok hoş.
* Kendi modlamam sayesinde Rehber aşırı derecede hızlı oldu. Arkaplanda çalışıyor ancak diğer sistem uygulamaları arkaplanda çalışmayacak şekilde düzenledim!
* Yazılıma Java Runtime kurulabiliyor, dahili bileşen hatası vermiyor. (Boş yer kalmadığından ekleyemedim, zaten eklemek istemiyordum pek.)
* Telefon güç düğmesine basıldığında gelen "Tuşları ve ekranı kilitle", "Restart!" olarak değiştirildi. Telefon rahat bir şekilde kolay yoldan yeniden başlatılabiliyor, PIN girmeniz gerekmiyor!
* AutoInstaller ile kurulacak programların bazıları güncel olanlarıyla değiştirildi.
* "*#0000#" tuşlandığında seçeneklerde çıkan Yazılım güncellemeleri seçeneği kaldırıldı, yanlışlıkla güncellemelerin önüne geçilmiş oldu!

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar, bu işin sınırı yok, yaptıkça yapıyoruz. Umarım bu sefer beğenirsiniz 1 hafta içerisinde gözüme çarpan çok önemli bir hata olmadı :oke:

PANDORA_2ndEdition_Yeni_by_TLnY_3x4.rar (68.09 MB)

PANDORA_v52_Firmware_Files.rar (30 MB)

Not: Yalnızca v52 içindir. 4x4 ve 5x4 daha sonra :oke:

Pandora Time!:ehe

uzmburak

uzmburak

Üye
şükürler olsun

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Aslında gece ekleyecektim ama unutmuşum ne yapayım :aha: Öbür forumdan olumlu yorumlar geldi bakalım siz ne diyeceksiniz :hmmm

AlpReis

AlpReis

Üye
Evet hiç yükleyen yokmu yorumları alalım

PriZm

PriZm

Üye
İnşallah bunda medya tuşu çalışıyordur Kotamın faturasını sana ödetirim ona göre:ehe

AlpReis

AlpReis

Üye
Aslında gece ekleyecektim ama unutmuşum ne yapayım :aha: Öbür forumdan olumlu yorumlar geldi bakalım siz ne diyeceksiniz :hmmm

Yaa bende forumları karıştırdım, öbür tarafa gece eklemiştin bende diyorum ne oldu:aha:

Haddat

Üye
Teşşekürler AANG67..

Üst Alt