P970 ics de pil çok çabuk bitiyor

alaStar

Üye
Her rom telefona özeldir uyumlu olmaması gibi bir durum söz konusu değil android is ise her sürümde yüksekti zaten bunun nedenide sistem uygulamaları

baryel

Üye
Benim Hanımda da Samsung Duos 4.0 var onda pil tüketiminde android os %14 android sistemi %2 Benimki(p970 v30a ICS) android şu an %32 androisd sistemi %7 NEDEN ACABa????

Şuan ben Nemesis rom kullanıyorum 15 saat 33 dakika 49 saniye bataryada kalmış bu esnada

Ekran %31
Android İS %19
Road Trip 2 %17
Medya Sunucusu %10
Android Sistemi %5
SubwaySurf %5
Telefon Boşta %3
GameCIH %2
Muzık %2

Senin telefonda var bir anormallik, farklı rom dene istersen

sarıua

Üye

Usta sadece iki üç kişi mi yaa şarj sıkıntısı olmayan Türkiye ICS'de Ben ilk yüklediğim günden beri memnunum, söylediğim herkes hayrete düşüyor. Maşallah'ı var yani

Valla katılıyorum yani v20 serisiyle kıyaslanamaz bi gelişme var . sarjı da aynı bende ki 3g acık daima günde bi kere bide aksam üzeri takıyorum biraz

crycry

Üye
Arkadas haklisin ics bendr kurdum sikintisi buyyk kimse kurmasin eksiklerivar

starsay

Üye
Dx battery saver pro cozum bu program

oylum61

Üye
Bataryayı çıkarın böylece şarzınız bitmez

Tepkiler: justblood ve technoshark

baryel

Üye
benim telefonda v30a yüklü.Telefonu açtığımda medya dosyaları taranıyor diyor.Bu tarama çok uzun sürüyor ve pildende götürüyor bunun nedeni nedir?Bir de şarjdan çıkarttıktan sonra sd kart hatası veriyor.Sd kart bulunamadı diyor.bunların sebebi nedir?

mtngln

Üye
    Konu Sahibi

Güncelledikten sonra fabrika ayarlarına döndürdün mü eğer döndürmediysen döndür olmadı sd kartını biçimlendir sorun çözülmezse sorun sd kartta olabilir

- - - Eklendi - - -

Bataryayı çıkarın böylece şarzınız bitmez

Böyle bi espri anlayışını kınıyorum

Arkadaşlar size diyeceğim costum romlara yönelin . Hem performans yönünden hem sarj .

IZS Huexx tavsiyemdir .

Mackay romunu denediniz mi ? gayet iyi deniyor .

singapur ics v30c tavsiye edebilirim diğerlerine göre çok çok iyi . pil performans olarak

Paintle bnm paylaştığım fotoyu editlemişsin