P910i Için Bluetooth La Pc üzerinden Internete Bağlanma Nasıl Olur...

Sponsorlu Bağlantılar

dramali2

Üye
    Konu Sahibi
P910i Için Bluetooth La Pc üzerinden Internete Bağlanma Nasıl Olur...
merhaba arkadaşlar benim önceki telefonum sonyericsson p900 dü model yükseltip ikinci el p910i aldım ... p900 kullanırken bilgisayarımla adsl üzerinden internete bağlandıktan sonra telefonumu da bluetooth yoluyla internete bağlaya biliyordum telefondaki sayfalar çok hızlı açılıyordu ve tabiki (10 metre içinde) internet bedava oluyordu bilgisayarımla başkası bir şeyler yaparken ben sörf yapıp msn veya e-mail hesaplarımı konrol edebiliyordum fakat şimdi p910i ile bunu yapamıyorum direk wap a yada gprs üzeriden bağlanıyor hem yavaş hem parayla tabiki p900 ü ikinci el almıştım bağlantı ayarları üzerinde geldimişti fakat şimdi yeni aldığım p910i bu ayarlar yok...ayarlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı buraya yazarlarsa çok iyi olacak bu telefonu olan arkadaşlar içinde iyi olur sanırım ...tşk...

Shadowman07

Shadowman07

Üye
p910 da opera web browseri kur teli pc suite ile bilgisasayara bağla işlem tamam. intenete bağlanır tel hemen..

Vassili

Üye
Ben Bitane Program Ekliyim Belki Yardımcı Olur:
]Web Browser[/url]
Cihan Abimin Yapımıdır Yani NetWork O Siteye Eklemişti.Ben Göresiniz Diye Bir Daha Ekledim.
Bunu Bluetooth ile belki telefonuna atabilirsin;;) ben denemedim benim yeni bilgisayara bluetooth u yüklemedimde.
Eğer Telefonun Hafızası Geenişse Telefona İndir.
İndirirseniz Lütfen Bana Değil NetWork'E Teşekkür Edin.

drejan22

Üye
arkadaslar mrb ben yeni bir p910 kullanıcısıyım blutoth dan internet bağlantısı ile çok uğraşım ama beceremedi çünkü pc suite netten indirdim galiba sorunlu pc telefonumu görmüyo yapmam gereken bir ayar varmı normal veri gönderimi yapıo blt ile ancak suıteden görmuyo yrdmlarınız için şimdiden tşk

SlashGun

SlashGun

Üye
Peki bu dediğiniz Sony Ericsson G705 DE olurmu ?

yasin.11

yasin.11

Üye
olur tabi arkadaşlar, aynı işlemi yapın olmazsa bana ulaşabilirsiniz..

Üst Alt