Özlediğimiz Nokia Mağaza'sı Yeniden Geldi ve Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
symbian yazılımı olan nokia telefonların tuşluları,gps ve 3g özelliği olanlar ; oto takip,ev takip ,çocuk veya yaşlı insanların takip cihazı olarak kullanılıyor.ayrıca sms ve görüşme takibide yapılıyor.özetle ;Bu telefonlar böyle özelliklerinden dolayı aranıyorlar.Benim rakkamım 500TL dir.aşağı olmaz.
Ancak bizimkiler ister zaten o paraları. Miladı çoktan dolmuş telefona 500 lira istemek. Ayrıca ben telefonu ne için istediğimi açık bir şekilde belirttim. Sadece N-Gage oyunlarını oynamak için alıcaktım o telefonu ondan da vaz geçtim zaten. Senin o saydığın özellikleri Türkiye'de bu telefonlar yaygınken kaç kişi kullandı? Ben hiç hatırlamıyorum. Zaten N82'yi de bir kişide görmüştüm yıllar önce. Kimsede yoktu.
 
Son düzenleme:
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Elimde 2012 yılında aldığım Nokia C3 var. Arkadaşlar telefon henüz tamir görmedi. Şarjı da halen 3-4 gün gidiyor. İnanın ne atmaya, ne başkasına vermeye, ne de satmaya kıyamıyorum. Elimde Nokia 6700 Slide ile Nokia X3-02 de var ama onun arada ekranı gidip geliyor. Yine de her birinin ayrı ayrı tadı var. :D
 


Üst Alt