Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce 2-3 farklı versiyonu denedim aynı hatayı aldım sanırım sorun bilgisayarda. Aylardım açmadığım eski masaüstünü açtım şimdi phoenixi yüklüyorum sonucu yazarım bu arada batubower Özkan Ç. ilgilendiğiniz için :tşk:

Bilgisayarda nasıl bir etken olur da bu şekilde hata alırsın bilmiyorum ama birde o bilgisayarda dene bakalım . Rica ederim

• Beğen
Tepkiler: bozokluht

Dj Talha

Dj Talha

Üye
Selamın Aleyküm arkadaşlar benim bi sorunum var Phoenix ben telefonun product görmüyor ve bütün productları denedim gene olmadı ne yapmam gerek haa ama fw de görüyor cfw de görmüyor yardımcı olurmusunuz?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Selamın Aleyküm arkadaşlar benim bi sorunum var Phoenix ben telefonun product görmüyor ve bütün productları denedim gene olmadı ne yapmam gerek haa ama fw de görüyor cfw de görmüyor yardımcı olurmusunuz?

Aleykümselam
telefonun products kodunu öğrenmek istiyorsan bataryanın altında yazıyor. ofw yüklemek istiyorsan dead phone seçeneğini kullan telefon kapalıykenbde yükleyebilirsn yada tam sorunun ne olduğunu resimle gösterebilirsin

Dj Talha

Dj Talha

Üye
dedığın yere baktım product'u buldum ve bura attım C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-697 ama phoneix gene görmedı produc'te bu: RM697_059C506_23.0.015_001_signature

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
rm-697 klasörunun içinde başka bir klasör olmasın.

Dj Talha

Dj Talha

Üye
Yok ama neyse yardım ettiğin için teşekkür ederim neyse boş ver olmasa sa olmasın

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimizde gelen çağrılar ve mesajlar var mı ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
sadece bildirim çubuğu üzerinde mesaj yada çağrı işareti çıkıyor ama dediğiniz şekilde tıklayınca mesala yada çağrıya giden bir bildirim yok.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
sadece bildirim çubuğu üzerinde mesaj yada çağrı işareti çıkıyor ama dediğiniz şekilde tıklayınca mesala yada çağrıya giden bir bildirim yok.
Gelen çağrı ve mesajlara nasıl bakacaz ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ana ekranda mesajlar ve işlem kaydı var ordan bakabilirsin

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
doğru bu cfw için öyle ancak bellebar cfw konusu için öyle değil yani o konunun dosyasını indiriyorsun c.programfiles.nokia.phoenix.products içindeki rm-697 klasörunun içine atıyorsun direk refurbish diyorsun

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
yani senin dosyaları rm 697 ye atınca phoenix bu dosyaları ofw gibi görüyor.Bu yüzden optionsa girmeden direk flaşlıyoruz.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle. Ama dediğim gibi özkan ç. bellebar konusu için geçerli bu durum.

igetsky

igetsky

Üye
öncelikle süper olmuş eline sağlık, bende hafıza kartı şifresi istiyor nolcak şimdi? :off:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle süper olmuş eline sağlık, bende hafıza kartı şifresi istiyor nolcak şimdi? :off:

Hafıza kartına önceden şifre koymuşsun onu istiyor. Bu arada özel mesaj kutun dolmuş.

igetsky

igetsky

Üye
neyse biçimlendirdm sorun düzeldi ama şimdide soyle bir sorun var replace hs with belle Shell dcıkıyor sürekli çıkışa basıyorum yine ekranda duruyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Üst Alt