Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

hepsini silerek hem zaman harcarsın hemde yapamayabilirsin bu şekilde daha kolay.
konuyu ilk başta tamamen inceleyip kurulum kısmına bir göz atsan(sadece sen değil diğer üyeler için de söylüyorum) sıkıntı olmazdı :oke:
Abi sen cfw yapıyorsun ya bunun eğitiminimi aldın yoksa kendi kendinemi öğrendin

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
yok abim ne eğitimi kendim kurcala kurcala öğrendim :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
abi bir türlü yükleyemedim bu sefer şöyle bir sorun çıktı.şimdi firmware update den optionsa grdm karşıma 5 dosya çıktı yani şu şekilde: sonra sen dedin ki rofs2 core ve uda dışında kalan 2 dosyayı sil.3 tane dosya kaldı. yani şöyle: sonra core dosyasını senin klasördekiyle değiştirdim.aynı şeyi rofs2 ve uda dosyasıylada yaptım ama senin klasördeki rofs3 dosyası boşta kaldı.işte senin klasördeki dosyalar: rofs3 dosyasını napiyim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
birşey yapmana gerek yok abim boşta dursun rofs3 :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

hayr rofs3 ile bir işlem yapılması gerekse ilk sayfada yazar zaten.

Abi bir de şu var sen 2 tane link vermişsin biri bu:www.mediafire.com/?c7esz18fwbv35ig diğeri şu:www.mediafire.com/?srxvi53s6l082p5 ben ilkini indirdim ama 2. den farkı varmı aynı dosyalarımı içeriyor.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hayır farklı dosyaları içeriyor sıkıntı olmasın istersen ikisinide indir her iki rardan çıkan dosyaları bir klasör içinde birleştir

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
hayır farklı dosyaları içeriyor sıkıntı olmasın istersen ikisinide indir her iki rardan çıkan dosyaları bir klasör içinde birleştir
neden iki ayrı dosyalar yaptın ki.birinde hata olursa 2.sini indirip sorun ortadan kalksın diyemi.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
eğer 200 mbden az bir boyut olsaydı tek link olacaktı ama boyut fazla olunca bölmek zorunda kaldım. Normalde ilk link ile yüklendiğide oluyor o yüzden bu şekilde paylaştım

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
eğer 200 mbden az bir boyut olsaydı tek link olacaktı ama boyut fazla olunca bölmek zorunda kaldım. Normalde ilk link ile yüklendiğide oluyor o yüzden bu şekilde paylaştım

Mediafire 200 mb ta kadar izin veriyor heralde.ikisini birleştirip yükliycez yani.

- - - Eklendi - - -

Mediafire 200 mb ta kadar izin veriyor heralde.ikisini birleştirip yükliycez yani.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
evet.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

Abi birde şunu sorcam ben önceden revole cfw yüklerken telefonu açık halde usbyi takmıştım sorunsuz yüklendi ama bazı bileşenler olmadı mesela c:120 mb olmadı.Acaba bu cfw yi yüklerken telefonu usbye kapalımı bağlıyım açıkmı.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
kapalı bağla.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

Abi bu sefer şöyle bişey oldu.Ben 2 linkide indirdim ikisini tek bir klasörde birleştirdim.Neyse ben phoenixle o üç dosyayı değiştirdim.Rofs3 dosyasını ellemedim dediğin gibi ama sadece rofs adında 100 mb lık bir dosya kaldı değiştirmediğim.zaten orjinal fw dosyalarındada rofs adında dosya yok değiştirmek için.Yada sen adını rofs2 koycaktn ama yanlışlıkla rofs koydun.işte rofs dosyası:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Abi bu sefer şöyle bişey oldu.Ben 2 linkide indirdim ikisini tek bir klasörde birleştirdim.Neyse ben phoenixle o üç dosyayı değiştirdim.Rofs3 dosyasını ellemedim dediğin gibi ama sadece rofs adında 100 mb lık bir dosya kaldı değiştirmediğim.zaten orjinal fw dosyalarındada rofs adında dosya yok değiştirmek için.Yada sen adını rofs2 koycaktn ama yanlışlıkla rofs koydun.işte rofs dosyası:

evet abim o 100 mb olan dosya aslında rofs2 sonuna 2 eklemeyi unutmuşum sadece :oke:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
abi sonunda yükleyebildim yeni font çok güzel tel. C6 gbi oldu ama ok tuşu biraz sorun yapıyor ve telin kendi web tarayıcısındaki font çok kötu ama opera var zaten şu anlık sorun yok tşk.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
abi sonunda yükleyebildim yeni font çok güzel tel. C6 gbi oldu ama ok tuşu biraz sorun yapıyor ve telin kendi web tarayıcısındaki font çok kötu ama opera var zaten şu anlık sorun yok tşk.

evet kendi tarayıcısında font biraz sorun yaratıyor ama kendi tarayıcısının bi cazipliği olmadığı için kullanmıyorum ben opera mini 7 en iyisi :) Rica ederim abim iyi kullanımlar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
abi ok tuşunun yerini bilerekmi değştrdn yoksa mecbur ölemi oldu

Üst Alt