Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
elbette yapılabilir. Rica ederim

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Bunu 5800 içinde yapsaniz ev ekrani yok direk belle shell nekadar güzel

- - - Eklendi - - -

VARSA LİNKİNİ ATIN

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
5800 yapımcılarına söylerseniz yardımcı olacaklardır.

hasan0138

Üye
sayın özkan ç. cfw yi kurdum fakat mesaj ve çağrılar bekleme ekranına gelmiyor nasıl ayarlaya bilirim yardımcı olurmusun

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
maalesef belle shell'in bildirim ekranı olmadığı için üst barda çağrı yada mesaj görünce işlem kaydı veya mesajlara girmelisiniz

hasan0138

Üye
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
İyi kullanımlar :)

mlh1916

Üye
bu hatalı jafda gözükmüyor

michell

Üye
uygulama seftifika hatası veriyor nasıl yüklicem?

nirvana79

nirvana79

Üye
kardeş sanırım yaşın küçük o yüzden cwf değil oyuncak gibi birşey yapmışsın kendine, her tarafa adını yazmışsın saçma sapan sanatçıların fotolarını koymuşsun duvar kağıtlarına, kendini tatmin etmişsin güzel ama burda paylaşma bari ! birde aylardır konuyu hortlatıp duruyosun adam gibi sade, stabil 2 günde çökmeyen cwf ler yapın sen zaten güzel birşeyler yaparsan herkez reklamını yapar inanki bu yazdıklarımı yaptıklarını karalamak için değil daha genel paylaşımolması için yazıyorum yoksa hemen hemen bütün cwf ler aynı zaten ya herkez birleşsin bilgilerini paylaşsın ortak bir cwf yapın yada yapmayın kardeş ortalık çöplük gibi olmuş sadece duvar kagıdı değiştirmekle cwf yapmış olmuyorsun geliştirin biraz kendinizi

pronokia

Üye
BANA YARDIM EDERMİSİNİZ BİRİ FACEDEN EKLESİN FB.COM/mehmet.icel.311 BENDE TELEFONUMA BELLE KURMAK İSTİYORUM YARDIM ETSİN BİRİ LÜTFEN

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Telefonumun arkasında CODE: 059F056 yazıyor yani burada paylaşılan dosyalar benim telefona uymuyor sanırım(Telefon siyah değil). Navifirmden uygun dosyaları indirmeye çalıştığımda ise listeyi indirirken Xml dosyasında hata var yazıyor. Önceden rahatça indiriyordum hatta (sanırım o benim telefona uymayan dosyalar yüzünden) telefon bozulmuştu. Şimdi bu navifirm sorununu nasıl çözebilirim? Veya benim telefonun özel dosyalarını paylaşabilecek olan var mı? Yardım edin lütfen:sos:sos:sos

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun arkasında CODE: 059F056 yazıyor yani burada paylaşılan dosyalar benim telefona uymuyor sanırım(Telefon siyah değil). Navifirmden uygun dosyaları indirmeye çalıştığımda ise listeyi indirirken Xml dosyasında hata var yazıyor. Önceden rahatça indiriyordum hatta (sanırım o benim telefona uymayan dosyalar yüzünden) telefon bozulmuştu. Şimdi bu navifirm sorununu nasıl çözebilirim? Veya benim telefonun özel dosyalarını paylaşabilecek olan var mı? Yardım edin lütfen:sos:sos:sos

code kısmının uyuşmasına gerek yok zaten hepsi aynı.
http://www.maxicep.com/s60v5-orjinal-fw-bolumu/rm-697-v23-orjinal-dosyalar-740900.html bu konumda orjinal dosyalar mevcut.

aliosman015

Üye
bu yükledim bn rehberde kayıtlı olan kişileri ararken yada aranırken ekranda sadece numara görüküyor rehberdeki kayıtlı isim yazmıyor bunu nasıl düzeltebilirim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
rehberi yedekleyıp silin yeniden yükleyin bir deneyin

aliosman015

Üye
menü ve kırmızı tuş u aynı anda çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor kırmızı tusu etkinleştiğim de menü tusu hata veriyor

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
evet o hata değil uyarlama ile öyle oldu bunun için birçok yöntem denedim yazılımı yeniden düzenledim ama değişmiyor maalesef bu şekilde kullanılabilir

aliosman015

Üye
gelen mesajlarda ve cevapsız aramalarda bildirim ekranı gelmiyor

Üst Alt