Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

hangi ok tuşu diyorsun fotografını çekip işaretlersen yardımcı olayım

Abi screensnapa kısayol koyamadm rsm çekmek için hani yazıyı yazdıktan sonra üstte tamamlamak için yeşil tik işareti var ya onu diyom.normalde üstteydi şimdi ortada onu diyom alışmak lazım

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
haa o ok tuşu abim o kullanım kolaylığı sağlıyor hemen alışırsin zor vazgecersın

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
abi bazı sorularım var:1.sensör ayarlarında dokunma kontrolü ne anlama geliyor.2.heap boyutu nedir.3.kinetik kaydırma ne anlama geliyor.4.belle shelldeki tuş kontrolünü etkinleştirme diyosun etkinleştirince ne olur.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
abi bazı sorularım var:1.sensör ayarlarında dokunma kontrolü ne anlama geliyor.2.heap boyutu nedir.3.kinetik kaydırma ne anlama geliyor.4.belle shelldeki tuş kontrolünü etkinleştirme diyosun etkinleştirince ne olur.

1. sensör ayarlarıyla ilgili otomatik döndrmeyi barındırmayan yeni bir denetim eklenmiş oluyor.
2. telefonun sistemiyle alakalı dosyalar arasındaki hız yada sistemin hızı da denebilir.
3. örneğin müzik çalarda internette yukarı doğru itiyorsun hızla kayıyor ya işte o oluyor.
4. onu etkinleştirince kırmızı tuş çalışmıyor :oke:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
abi herhangi bir oyunu açınca belle shell kapanıyor ram yetmiyor galiba

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
abi mykeylocku bir türlü kuramadım klasörü hafıza kartına çıkardım sonra napcam

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
mykeylock sadece bellebarlı belle shell!de eğer belle barlı belle shell'i kurduysan mykeylock program kısayoluna tıkla çalıştır yani
themes kısmına tıkla ordan e'yi seç ve gelen ekranda default'a tıkla kabul et uygula tamamdr :oke:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
abi cfw yi nasıl yaptın hangi programları kullandın bende cfw yapıp burda paylasmak istiyom

bozokluht

bozokluht

Üye
Merhaba arkadaşlar Naviden dosyaları indirdimfakat tam flashlıyacakken phoenixde options seçeneği çıkmıyor.Ne yapabilirim acaba
şimdiden:tşk:
(Resim linkine izin vermedi:hmmm)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Merhaba arkadaşlar Naviden dosyaları indirdimfakat tam flashlıyacakken phoenixde options seçeneği çıkmıyor.Ne yapabilirim acaba

Rm 697 ye ofw dosyalarını yi attınmı

bozokluht

bozokluht

Üye
Evet, adım adım navifirmden inen dosyaları Phoenix/Product/RM-697 klasörüne attım. Daha sonra phoenixi açıp file/open product/Nokia RM-697 seçtim. No connection da flashing den firmware update e tıklayıp product codu seçip dead phone tikleyip kalıyorum.Sorun ne bi türlü çözemedim.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
dead phone yi de işaretledn options butonunamı tıklanmıyor.

bozokluht

bozokluht

Üye
Direk options butonu yok.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
allah allah özkan abiye sor en iyisi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
abi cfw yi nasıl yaptın hangi programları kullandın bende cfw yapıp burda paylasmak istiyom

Abim uzun bir konu bunu anlatıcak zamanım yok ama modlama bölümünde benim konum var onu incele

- - - Eklendi - - -

Flashıng den firmvare update ekranına geçince o pencerenin alt kisminda options olması gerekir. Phoenix'e girince file open products dan rm-697 falan o seçimleri doğru yaptın mi ?

- - - Eklendi - - -

birde phoenix kaç? 2011 yada 2012 yüklü olsun.

- - - Eklendi - - -

yorumlara şimdi baktım doğru da yapmışsın ama nasil options butonu olmazki

bozokluht

bozokluht

Üye

Abim uzun bir konu bunu anlatıcak zamanım yok ama modlama bölümünde benim konum var onu incele

- - - Eklendi - - -

Flashıng den firmvare update ekranına geçince o pencerenin alt kisminda options olması gerekir. Phoenix'e girince file open products dan rm-697 falan o seçimleri doğru yaptın mi ?

- - - Eklendi - - -

birde phoenix kaç? 2011 yada 2012 yüklü olsun.

- - - Eklendi - - -

yorumlara şimdi baktım doğru da yapmışsın ama nasil options butonu olmazki
Sürüm olarak Phoenix Service Software 2012.36.001.48629 bu acaba indirdiğim dosyadaki renkten sıkıntı çıkarmı telefon alt-üst siyah euro2 tr graphıte black seçtim

Resim de bu şekilde:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Sürüm olarak Phoenix Service Software 2012.36.001.48629 bu acaba indirdiğim dosyadaki renkten sıkıntı çıkarmı telefon alt-üst siyah euro2 tr graphıte black seçtim

Rengide doğru indirmişsin bak şöyle yap phoenixi başka pc ye kur eğer aynı sorun oluyorsa phoenixin setupunda problem vardır 2011 sürümünü yükle öyle dene.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
sanırım phoenix ile ilgili bir sorun böyle birşey görmedim hiç ya başka bilgisayarda dene öyle bi imkanın yoksa başka versiyonunu dene. Diğerini yüklemeden önce bu versiyonu kaldır bilgisayarını kapat aç diğer versiyonu kur sağlam olur

bozokluht

bozokluht

Üye
sanırım phoenix ile ilgili bir sorun böyle birşey görmedim hiç ya başka bilgisayarda dene öyle bi imkanın yoksa başka versiyonunu dene. Diğerini yüklemeden önce bu versiyonu kaldır bilgisayarını kapat aç diğer versiyonu kur sağlam olur
Daha önce 2-3 farklı versiyonu denedim aynı hatayı aldım sanırım sorun bilgisayarda. Aylardım açmadığım eski masaüstünü açtım şimdi phoenixi yüklüyorum sonucu yazarım bu arada batubower Özkan Ç. ilgilendiğiniz için :tşk:

Üst Alt