5800 da olmazmı
tamam saolasın..sanırım benim cihazda sıkıntı var ilgilendigin için teşekkür ederim..
dead phone seçeneğini işaretle ve telefonu kapalı olarak bağla bilgisayara öyle dene.
bunu kurmak için önce ofw ye dönmen gerekmiyor ama başka sebebten dönmek istiyorsan onu bilmiyorum.
Ilk sayfada kurulumun nasıl yapılacağı konusunda anlatım mevcut doğru bir şekilde yapsan sıkıntısız yüklenir
görsellik istiyorsan belle shell'i kullan sadelik istiyorsan bellebar'i kullan
Abi malesef pcde net yok mobilden giriyom.phoenix de options diyorum ordaki tüm dosyaları siliyorum sonra add diyerek senin dosyaları ekliyorum type ve use case soruyor.abim yüklemek istediğin dosyalar falan bilgisayarında hazır bulunuyorsa teamviewer ıd şifre gönder özel mesaj olarak halledelim sorununu.
Abi malesef pcde net yok mobilden giriyom.phoenix de options diyorum ordaki tüm dosyaları siliyorum sonra add diyerek senin dosyaları ekliyorum type ve use case soruyor.
hepsini neden siliyorsun.
core, rofs2 ve uda dışında kalan 2 dosyayı delete ile sil.
sonra coreye çift tıkla git ordaki üç nokta olan kısımdan benim cfwnin core dosyasını seç değişir o tamamen silmene gerek yok.
core'ye uyguladığın işlemi rofs2 ve uda'ya da yap tamamdır.
Saol abi.tüm dosyaları silmemin nedeni leofrankly nin cfw kurulumunda öle anlatılıyordu.ordan aklımda kalmış.