Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

solidago46

solidago46

Üye
5800 da olmazmı

icazet

icazet

Üye
off radio çalışmıyor ama yinede eline saglık

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
radyo da herhangi bir sorun yok dostum bugün iki saat sıkıntısız çaldı yeniden yükle istersen bi

icazet

icazet

Üye
tamam saolasın..sanırım benim cihazda sıkıntı var ilgilendigin için teşekkür ederim..

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
abi bu hata nedir

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
dead phone seçeneğini işaretle ve telefonu kapalı olarak bağla bilgisayara öyle dene.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
dead phone seçeneğini işaretle ve telefonu kapalı olarak bağla bilgisayara öyle dene.

Abi ben kurdum ama önce LeoFrankly nin yaptığı cfw yi kurdum ama senin yaptığını da kurmak istiyorum.Ama önce ofw ye geri dönmem lazım onu nasıl yapcam.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
bunu kurmak için önce ofw ye dönmen gerekmiyor ama başka sebebten dönmek istiyorsan onu bilmiyorum.
Ilk sayfada kurulumun nasıl yapılacağı konusunda anlatım mevcut doğru bir şekilde yapsan sıkıntısız yüklenir

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bunu kurmak için önce ofw ye dönmen gerekmiyor ama başka sebebten dönmek istiyorsan onu bilmiyorum.
Ilk sayfada kurulumun nasıl yapılacağı konusunda anlatım mevcut doğru bir şekilde yapsan sıkıntısız yüklenir

Yani tel.de cfw kuruluyken orjinal telefona dönmeden üstüne başka cfw yükleyebilir miyim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
elbetteki dostum.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
görsellik istiyorsan belle shell'i kullan sadelik istiyorsan bellebar'i kullan

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
abim yüklemek istediğin dosyalar falan bilgisayarında hazır bulunuyorsa teamviewer ıd şifre gönder özel mesaj olarak halledelim sorununu.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
abim yüklemek istediğin dosyalar falan bilgisayarında hazır bulunuyorsa teamviewer ıd şifre gönder özel mesaj olarak halledelim sorununu.
Abi malesef pcde net yok mobilden giriyom.phoenix de options diyorum ordaki tüm dosyaları siliyorum sonra add diyerek senin dosyaları ekliyorum type ve use case soruyor.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Abi malesef pcde net yok mobilden giriyom.phoenix de options diyorum ordaki tüm dosyaları siliyorum sonra add diyerek senin dosyaları ekliyorum type ve use case soruyor.

hepsini neden siliyorsun.
core, rofs2 ve uda dışında kalan 2 dosyayı delete ile sil.
sonra coreye çift tıkla git ordaki üç nokta olan kısımdan benim cfwnin core dosyasını seç değişir o tamamen silmene gerek yok.
core'ye uyguladığın işlemi rofs2 ve uda'ya da yap tamamdır.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

hepsini neden siliyorsun.
core, rofs2 ve uda dışında kalan 2 dosyayı delete ile sil.
sonra coreye çift tıkla git ordaki üç nokta olan kısımdan benim cfwnin core dosyasını seç değişir o tamamen silmene gerek yok.
core'ye uyguladığın işlemi rofs2 ve uda'ya da yap tamamdır.

Saol abi.tüm dosyaları silmemin nedeni leofrankly nin cfw kurulumunda öle anlatılıyordu.ordan aklımda kalmış.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Saol abi.tüm dosyaları silmemin nedeni leofrankly nin cfw kurulumunda öle anlatılıyordu.ordan aklımda kalmış.

hepsini silerek hem zaman harcarsın hemde yapamayabilirsin bu şekilde daha kolay.
konuyu ilk başta tamamen inceleyip kurulum kısmına bir göz atsan(sadece sen değil diğer üyeler için de söylüyorum) sıkıntı olmazdı :oke:

Üst Alt