Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Hacı bir de belle shell'siz bir sürüm çıkarsan on numara olur :)

bellebarlı bir sürüm yaptım ama menü düzeninde sorun var ne yapsam istemediğim klasörleri silemedim siliyorum x-plore ile matrixmenu yedeğini alıyorum rofs2 ye gömüyorum yok abi tık yok klasör falan yine geliyor simgeler eski yerine :) bi fikrin varmı bu konuda ne yapabiliriz :)

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
ugrasma boşuna c5 bitti artık ;)

MaxiModder

MaxiModder

Üye

bellebarlı bir sürüm yaptım ama menü düzeninde sorun var ne yapsam istemediğim klasörleri silemedim siliyorum x-plore ile matrixmenu yedeğini alıyorum rofs2 ye gömüyorum yok abi tık yok klasör falan yine geliyor simgeler eski yerine :) bi fikrin varmı bu konuda ne yapabiliriz :)

Sanırım bundan bahsediyorsun menü düzeni ayarlamak vs vs. matrixmenu yu değil altta belirlediğim dosyayı alıcaksın düzenledikten sonra
Private/101F4CD2/Content/appshelldata.xml

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
c5 bitti doğrudur ona birşey demiyorum zaten ama kullanırken de en iyi şekilde kullanmak amacım :good:

- - - Eklendi - - -

Sanırım bundan bahsediyorsun menü düzeni ayarlamak vs vs. matrixmenu yu değil altta belirlediğim dosyayı alıcaksın düzenledikten sonra

bende C:\Private\200113DD bu klasörü alıyordum demek orda bir yanlışlık yapmışım dostum teşekkürler en yakın zamanda deneyeceğim

Süleyman

Süleyman

Üye

bu dosya da olabilir evet. Fakat bizde sadece 200113dd klasörünü almak yetiyor.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

bu dosya da olabilir evet. Fakat bizde sadece 200113dd klasörünü almak yetiyor.

sizinkinden farklıymış galiba hoca ben o dosyayı tamamen kaldırdım işe yaramadı :) birde bunu deneyim olur heralde

MaxiModder

MaxiModder

Üye
Arkadaşım o klasör ben eminim her cfwmde onunla yapıyorum :)

MaxiModder

MaxiModder

Üye
Bağırtmayın beni :) dene bakıyım

MaxiModder

MaxiModder

Üye
KDS mi Spiralmi ? geçmiş olsun :D

eertgrl

Üye
yapsalar güzel olurdu :) ben belle shell ile birlikte bellebarda kullanıyorum çok güzel oldu telefon c5 likten çıktı şarjda çok iyi yani

Belle shell le bellebarın farkı ne ahde nasıl aynı anda kullanıyorsun :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Belle shell le bellebarın farkı ne ahde nasıl aynı anda kullanıyorsun :)

belle shell telefonun ana ekranı ve menüsünün görünümünü symbian belle telefonlar gibi yapıyor.
bellebar telefondaki örneğin: menüye girdiğinde alttaki seçenekler - çıkış ve ya tamam gibi kısımları yine symbian belle gibi yapıyor yani o kısımlar şekiller ile ifade ediliyor.

cfw editlerken gerekli dosyaları attığın zaman aynı anda kullanıyorsun :)

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye

YARDIMM ???

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

dostum tamamen yanlış yapmışsın.bu şekilde çalışmaz tabi :)
az konuyu okusanız yani.. okudum yazmışın ama ordaki anlatım ne yaptığın ne :)
öncelikle navifirm'den v23 euro2 tr graphite black dosyalarını indireceksin sonra alttaki fotograftaki dosyaların yerine atıcaksın yani RM-697'nin içine.

programı açıp üst resimdeki ekrandan seçim yapıcaksın sonra firmware update ekranındaki options'a girip
Core.c00
Rofs2.v02
Uda.fpsx
(diğerlerini sil)
dosyalarının her birine tek tek girerek paylaşmış olduğum dosyalar ile değiştir

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
saol kardeşim :) bi sorum olcak anna simgeleri nasıl yaparız bu simgeler güzel değil :) ?

Üst Alt