Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
sizde belle shell açıkken mi 30 oluyordu?bide belle shellin yanında çalışan bi program var o neyin nesi

belle shellin yanında çalışan program başlangıçta belle shellin açılmasını sağlamak amacıyla yapılmış. belle shell açıldıktan sonra kapansa keşke ama böyle birşey olmuyor.

evet belle shell açıkken ve açılıştan uzun bir süre geçtikten sonrada ram aynı oranda devam ediyordu.
zaten belle shell kapalı olduğunda ram stabil olarak rahatlıkla 50-55 arası devam eder hatta ilk açılışınca 63 mb gördüm ben tabi diğer cfw'm de.

esokmen

esokmen

Üye
Böyle çalışmalar görmek sevindirici teşekkürler

sena5135

sena5135

Üye
ram politikları ne işe yarıo? sıkıştığında E:yi kullanabiliyosa biz niye ram üzerinde tartışıyoz ? :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

omer9087

Üye
ben bu cfw yi yukledım kullanıyorum çok da guzel olmus kardesım ellerıne saglık emegıne saglık kardesım.. yalnız QT nasıl yuklerız bunlara ovi den indirilen 13 mb lık güncelleştirmeyi indiremiyor.. varmı yapabılecegımız bırsey ??

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum iyi kullanımlar.
Bu cfw'de qt bileşenleri yüklü zaten dostum ;)

omer9087

Üye
ovi de viber diye program var veya pupy talk mesela bu programlar 13 mb bır ek guncelleme yukluyorlar.. yukleyemıyor nasıl yaparız.. o 13 mb guncelleme yuklenmedım mı programın kendısıde yuklenmıyor ??

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ovi'de qt sorunu çözme diye bir mod vardı elimde hatırladığım kadarıyla ama hiç denemedim ovi kullanmadığım için. Rofs2'ye gömülecek bi dosya yapabilirsen sana modu vereyim yada yarın ben modu gömeyim rofs2'yi upload edim link atım sana. Tekrar flash atarsın denersin öyle yapabiliriz dostum

omer9087

Üye
tmm o zaman kardesım yarın senden haber beklıyecem kardesım.. bunu çözebılırsek sevınırım cunku calısman guzel sevıyorum kullanıyorum ben.. emegıne saglık.. yarın haber beklıcem senden..

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
tmm o zaman kardesım yarın senden haber beklıyecem kardesım.. bunu çözebılırsek sevınırım cunku calısman guzel sevıyorum kullanıyorum ben.. emegıne saglık.. yarın haber beklıcem senden..

dostum rofs2'yi yeniden paketledim linki göndericem birazdan ama kesin çalışır diye söyleyemem çünkü dediğim gibi ovi kullanmadığım için hiç denemedim.

omer9087

Üye
eyvallah kardesım ındırıyorum.. deneyelım..

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim dostum dene bakalım. Sonucu yazarsın.

omer9087

Üye
sonucu yazıcam buraya.. indiriyorum halen..

omer9087

Üye
önce QT dosyalarınımı yukleyeyım yoksa ovi den direk indirmemi yapayım.. şuan atıyorum fw yi..

- - - Eklendi - - -

FW yuklendı belle acıldı sorun yok.. ilk ne yapayım sence ?? QT dosyalarımı yoksa ovi ye girip direk indirmemi yapayım 13 mb yuklemeyı yukleyecek mı dıye deneyeyım mı ??

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
direk gir oviden dene bakalım yükleyecek mi

omer9087

Üye
olmada dostum yuklemıyor.. 1/1 yuklenıyor yazıyor yukluyor sonra ıptal edıldı dıyor programı yıne yuklemıyor..

nefrt

nefrt

Üye
ya bunu 5800 görede yapsanız ya

Üst Alt