Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

uyakan45

uyakan45

Üye
Özkan Ç. mesajlarıma cevap versen artık !

uyakan45

uyakan45

Üye
gelmedi galiba yeniden atıorm

ankarali6600

ankarali6600

Üye
GÜZEL KARDEŞİM.ELLERİNE KOLLARINA SAGLIK.3 GÜNDÜR KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUN KALDIM.ÖNCELİKLE POZİTİF YÖNLERİNİ SÖYLEYİM
- EKRAN VE GÖRÜNTÜ DAHA PARLAK
- CEKİM GÜCÜ YÜKSELMİŞ (WİFİ VE SEBEKE)
- COK HIZLI
NEGATİF YÖNLERİ DEĞİLDE HATALARINI DİLE GETİREYİM...
- BELLEDE KULLANILDIGI ZAMAN SARJ FİŞİ TAKILI DEĞİLKEN BİLE SARJ OLDUGUNU GÖSTERİYOR
- BELLEDE KULLANILDIGI ZAMAN KONUŞMA BİTTİĞİ ZAMAN KAPATMAK Bİ ÖLÜM :off:
- VE DÜN FARK ETTİĞİM Bİ OLAY Bİ SÜRE SONRA BELLEDE SMS' E CVP VERME BUTONU PASİF OLUYO..

YANLIŞ ANLAMA GÜZEL KARDEŞİM NİYETİM SENİN EMEGİNE SAYGISIZLIK ETMEK DEĞİL TAM AKSİNE OLUMSUZ YÖNLERİ İLE ELEŞTRİP DAHA GÜZEL CALIŞMALARI YAPMAN VE BUNDAN DOĞACAK OLUMLU YORUMLARI ALABİLMENDİR.SENİN VE SENİN GİBİLER SAYESİNDE TELEFON NASIL KULLANILIR ONU ÖĞRENDİM...TÜM ARKADAŞLARA GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...

BAŞARILAR....:alkis :tşk:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
GÜZEL KARDEŞİM.ELLERİNE KOLLARINA SAGLIK.3 GÜNDÜR KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUN KALDIM.ÖNCELİKLE POZİTİF YÖNLERİNİ SÖYLEYİM
- EKRAN VE GÖRÜNTÜ DAHA PARLAK
- CEKİM GÜCÜ YÜKSELMİŞ (WİFİ VE SEBEKE)
- COK HIZLI
NEGATİF YÖNLERİ DEĞİLDE HATALARINI DİLE GETİREYİM...
- BELLEDE KULLANILDIGI ZAMAN SARJ FİŞİ TAKILI DEĞİLKEN BİLE SARJ OLDUGUNU GÖSTERİYOR
- BELLEDE KULLANILDIGI ZAMAN KONUŞMA BİTTİĞİ ZAMAN KAPATMAK Bİ ÖLÜM :off:
- VE DÜN FARK ETTİĞİM Bİ OLAY Bİ SÜRE SONRA BELLEDE SMS' E CVP VERME BUTONU PASİF OLUYO..

YANLIŞ ANLAMA GÜZEL KARDEŞİM NİYETİM SENİN EMEGİNE SAYGISIZLIK ETMEK DEĞİL TAM AKSİNE OLUMSUZ YÖNLERİ İLE ELEŞTRİP DAHA GÜZEL CALIŞMALARI YAPMAN VE BUNDAN DOĞACAK OLUMLU YORUMLARI ALABİLMENDİR.SENİN VE SENİN GİBİLER SAYESİNDE TELEFON NASIL KULLANILIR ONU ÖĞRENDİM...TÜM ARKADAŞLARA GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...

BAŞARILAR....:alkis :tşk:

yorumun için ben teşekkür ederim dostum.
bak şöyle yap bellede kullanırken ayarlardan tuş kontrolü etkinleştiri tıklamazsan kırmızı tuş çalışır yani aramalarda kapatmak sorun olmaz :oke: yaptığım modda bu şekilde çalışıyor.
hata olarak söylediğiniz 1. ve 3. durumlara hiç rastlamadım yani yalan söylüyorsun demiyorum yanlış anlama fark etmişin ancak bende o durumlar olmadığı içinde şuan birşey diyemiyorum.

tabiki yanlış anlamıyorum bu yorumu.
devamında bir çalışma yapma düşüncem yok öncelikle onu belirteyim ancak olurda yaparsam hataları elbette göz önüne alacağım.

:rica:

erdemsazak

Üye
evet güzel çalışma başarılarının devamını diliyorum :) ama şöle bir sıkıntı var : bnm gibi çok msj yazan insanlar için, msj bölümündeki sol üstteki yeşil tık yerine dokunmak biraz zahmetli gibi.. o yeşil tık yerini diğer cfw lerdeki gibi sol orta yere koyarsan eğer daha pratik ve güzel olur diye düşünuyorum.şimdiden tebrikler :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
evet güzel çalışma başarılarının devamını diliyorum :) ama şöle bir sıkıntı var : bnm gibi çok msj yazan insanlar için, msj bölümündeki sol üstteki yeşil tık yerine dokunmak biraz zahmetli gibi.. o yeşil tık yerini diğer cfw lerdeki gibi sol orta yere koyarsan eğer daha pratik ve güzel olur diye düşünuyorum.şimdiden tebrikler :)

onu değiştirmek için çok çalıştım ancak modlamada sıkıntı oldu çalıştırmadı neden olduğunu bende anamadım ancak klavye modları işe yaramadı

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Link ve Konu Güncellenmiştir.

123faruk123

Üye
ya belldeki oyunlar çalışırmı

123faruk123

Üye
bell için yapılan oyunları çalıştıran cvf varmı

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
sanmıyorum çünkü sistem farklı nasıl çalıştırsin maalesef s60v5 için üretilmiş oyunlardan başka çalışmaz.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

123faruk123

Üye
hadi yaa :(

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
hocam klavyene sağlık gerçekten güzel olmuş ben beyendim baya hiçbir eksiğinide bulamadım :naughty:

Edit:bu belle shell de widget yeri var buraya istediğim widgetleri yükleyemiyorum bunun ayrı widgetlerimi var yoksa hiç yüklenmiyormu ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim hafız güle güle kullan :):)
Bildiğim kadarıyla kendi vidgetlerinden başka vidget yükleyemiyorsun

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu ana ekrandaki duvar kağıtlarına kendi istediğimizi koyamıyoruz sadece belirli resimler var ?

- - - Eklendi - - -

belle içinde belirli resimler var onun haricinde fotoğraflar kullanmak istiyorsanız 360x640 boyutunda fotoğrafları E'ye atın resim değiştirme kısmına E'ye attığınız fotolar geliyor ordan değiştirirsiniz.

gobbels

gobbels

Üye
CFW'ni beğeneceğimi umuyorum yorumlar iyi en azından :)

Umarım mesajlardaki yeşil tik ikonu alta gelmiştir gelmediyse falan birinden mod iste,ben bulmuştum burada (forumda) kendime yaptığım CFWde de alttaydı tik ikonu çok rahat basıyordum :) (paylaşmak isterdim ama laptop kaldırılmış durumda şuan anca yazın paylaşırım)

Açılış ekranında Windows çakması şeylerden vazgeç kalitesini bozuyor
CFW'nin açılırken S60v5 yazan yeşil iki tane çizginin hareketlendiği hem oturaklı hem şık birşey koymalısın (BENCE)

Alakasız olacak ama best screen snap programına tuş atamasını nasıl yapıyorsun ben hangi tuşa bastıysam kabul etmedi :)

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
saolasın bikaç widget yükledim ama elle sayılır şekilde yükleniyor 100 taneden 2 tane gibi :hmmm

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
CFW'ni beğeneceğimi umuyorum yorumlar iyi en azından :)

Umarım mesajlardaki yeşil tik ikonu alta gelmiştir gelmediyse falan birinden mod iste,ben bulmuştum burada (forumda) kendime yaptığım CFWde de alttaydı tik ikonu çok rahat basıyordum :) (paylaşmak isterdim ama laptop kaldırılmış durumda şuan anca yazın paylaşırım)

Açılış ekranında Windows çakması şeylerden vazgeç kalitesini bozuyor
CFW'nin açılırken S60v5 yazan yeşil iki tane çizginin hareketlendiği hem oturaklı hem şık birşey koymalısın (BENCE)

Alakasız olacak ama best screen snap programına tuş atamasını nasıl yapıyorsun ben hangi tuşa bastıysam kabul etmedi :)

umarım beğenirsin :)

evet mesajlardaki tik ikonu altta :oke:

ya cfw yaparken gördüm o zaman hoşuma gitti yapmıştım windows çakması açılışı ama değiştirmeyi düşünüyorum bende biraz sıkıldım bundan, varsa elinizde değerlendirelim o şekilde yapalım ancak şuan yapamam cfw ile ilgili herşey diğer bilgisayarda diğer eve gittiğim zaman ama aradan çıkarmaya çalışcam bu işi.

kısayol yuşu 'yok' olarak duruyor bende gecikme(sn) 10 olarak ayarladım seçeneklerden şimdi yakala'yı tuşladığında 10 saniye geçiyor ve ekran görüntüsünü alıyor :oke:

- - - Eklendi - - -

saolasın bikaç widget yükledim ama elle sayılır şekilde yükleniyor 100 taneden 2 tane gibi :hmmm

evet bunun nedeni belle shell her widgeti kabul etmiyor dediğin gibi elle sayılır o yüzden widgete hiç uğraşmam :)

Üst Alt