Özkan Ç. mesajlarıma cevap versen artık !
gelmedi galiba yeniden atıorm

GÜZEL KARDEŞİM.ELLERİNE KOLLARINA SAGLIK.3 GÜNDÜR KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUN KALDIM.ÖNCELİKLE POZİTİF YÖNLERİNİ SÖYLEYİM
- EKRAN VE GÖRÜNTÜ DAHA PARLAK
- CEKİM GÜCÜ YÜKSELMİŞ (WİFİ VE SEBEKE)
- COK HIZLI
NEGATİF YÖNLERİ DEĞİLDE HATALARINI DİLE GETİREYİM...
- BELLEDE KULLANILDIGI ZAMAN SARJ FİŞİ TAKILI DEĞİLKEN BİLE SARJ OLDUGUNU GÖSTERİYOR
- BELLEDE KULLANILDIGI ZAMAN KONUŞMA BİTTİĞİ ZAMAN KAPATMAK Bİ ÖLÜM
- VE DÜN FARK ETTİĞİM Bİ OLAY Bİ SÜRE SONRA BELLEDE SMS' E CVP VERME BUTONU PASİF OLUYO..
YANLIŞ ANLAMA GÜZEL KARDEŞİM NİYETİM SENİN EMEGİNE SAYGISIZLIK ETMEK DEĞİL TAM AKSİNE OLUMSUZ YÖNLERİ İLE ELEŞTRİP DAHA GÜZEL CALIŞMALARI YAPMAN VE BUNDAN DOĞACAK OLUMLU YORUMLARI ALABİLMENDİR.SENİN VE SENİN GİBİLER SAYESİNDE TELEFON NASIL KULLANILIR ONU ÖĞRENDİM...TÜM ARKADAŞLARA GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...
BAŞARILAR....![]()
![]()
yaptığım modda bu şekilde çalışıyor.
ama şöle bir sıkıntı var : bnm gibi çok msj yazan insanlar için, msj bölümündeki sol üstteki yeşil tık yerine dokunmak biraz zahmetli gibi.. o yeşil tık yerini diğer cfw lerdeki gibi sol orta yere koyarsan eğer daha pratik ve güzel olur diye düşünuyorum.şimdiden tebrikler 
evet güzel çalışma başarılarının devamını diliyorumama şöle bir sıkıntı var : bnm gibi çok msj yazan insanlar için, msj bölümündeki sol üstteki yeşil tık yerine dokunmak biraz zahmetli gibi.. o yeşil tık yerini diğer cfw lerdeki gibi sol orta yere koyarsan eğer daha pratik ve güzel olur diye düşünuyorum.şimdiden tebrikler
![]()
ya belldeki oyunlar çalışırmı

(paylaşmak isterdim ama laptop kaldırılmış durumda şuan anca yazın paylaşırım)
CFW'ni beğeneceğimi umuyorum yorumlar iyi en azından
Umarım mesajlardaki yeşil tik ikonu alta gelmiştir gelmediyse falan birinden mod iste,ben bulmuştum burada (forumda) kendime yaptığım CFWde de alttaydı tik ikonu çok rahat basıyordum(paylaşmak isterdim ama laptop kaldırılmış durumda şuan anca yazın paylaşırım)
Açılış ekranında Windows çakması şeylerden vazgeç kalitesini bozuyor
CFW'nin açılırken S60v5 yazan yeşil iki tane çizginin hareketlendiği hem oturaklı hem şık birşey koymalısın (BENCE)
Alakasız olacak ama best screen snap programına tuş atamasını nasıl yapıyorsun ben hangi tuşa bastıysam kabul etmedi![]()

saolasın bikaç widget yükledim ama elle sayılır şekilde yükleniyor 100 taneden 2 tane gibi![]()