biliyorum ama buda olsun ne zararımasaüstü sürümde konuya yazarken başkası o anda yazmışsa mesajın hemen üste yeni cevap geldi diye bir ibare çıkmakta

Mesajı gönder butonuna basana kadar bu uyarıyı alabiliyorsunuz o yüzden aslında istediğiniz özelliğe paralel bir özellik bu.masaüstü sürümde konuya yazarken başkası o anda yazmışsa mesajın hemen üste yeni cevap geldi diye bir ibare çıkmakta
2014'te xenfero'ya geçildi. Geçildiğindeki ilk hâlinden eser yok şu an. Yenilikler gerekliyse geliyor zaten.Bencede guzel gelse cok hos olur zaten forumda en son ne zaman degisiklik yapildiki 2014 den beri ayni duruyor diye biliyorum ben belkide daha eskidir. Hic olmazsa bu gelsin yani.
biz gelmesi gerekiyor demedikki yanlis anladin sen2014'te xenfero'ya geçildi. Geçildiğindeki ilk hâlinden eser yok şu an. Yenilikler gerekliyse geliyor zaten.
gelse guzel olur diyorum ben hem gelmesini istiyen %60. bende destek verdim olaya bunda ne varki her sey illa olsun denmiyor fikir sadeceKatılıyorumMesajı gönder butonuna basana kadar bu uyarıyı alabiliyorsunuz o yüzden aslında istediğiniz özelliğe paralel bir özellik bu.

Bi ilk yazdiğin mesajla benim yazdiğim mesaji tekrar okusuna. Bence yanliş anlayan sensin.biz gelmesi gerekiyor demedikki yanlis anladin sengelse guzel olur diyorum ben hem gelmesini istiyen %60. bende destek verdim olaya bunda ne varki her sey illa olsun denmiyor fikir sadece
ozaman anlatamiyorsun.Bi ilk yazdiğin mesajla benim yazdiğim mesaji tekrar okusuna. Bence yanliş anlayan sensin.
forumda birçok değişiklik yapıldı sen hâlâ 2014 diyorsunBencede guzel gelse cok hos olur zaten forumda en son ne zaman degisiklik yapildiki 2014 den beri ayni duruyor diye biliyorum ben belkide daha eskidir. Hic olmazsa bu gelsin yani.

kilit yazmakla kilit olmuyoKonu :kilit: üye![]()
yazacan

herkesin fikri forum kuralları gereğince değerlendirilir hemen ban neymişKonu :kilit: üye![]()

konuya admin bakmış zaten kitlenme durumu olsaydı konu kilitlenirdikilit yazmakla kilit olmuyoyazacan
![]()
![]()

Şaka anlamında yazdım. Adim açıklama yaptığı için konu kilitlenebilir anlamında. Ban da şaka amaçlıherkesin fikri forum kuralları gereğince değerlendirilir hemen ban neymiş
konuya admin bakmış zaten kitlenme durumu olsaydı konu kilitlenirdi![]()

