özellik önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

sizce bu özellik?

• gelse güzel olur

Kullanılan: 3 30.0%
  • gelmese de olur

Kullanılan: 7 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
özellik önerisi
herhangi bir konuya o an bir üye mesaj yazmakta olduğunda konu başında bunu bildiren bir yazı olsa güzel olur:) @Ozan @Reşwan @papakudioflu @Revengeful @ANIL
örneğin
konu başlığı
@cihanata_1 yazıyor...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
aşağıda "Şu anda konuyu..." diye geçen alan bence yeterli, konuya giren kimsenin konuya yazma potansiyeli vardır zaten

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
bazen o anda başka birininyazmakta olduğunu anlayıp yazmaktan vazgeçtiğim durumlar oluyor mesela sen birşey yazdın bende sana cevaben -alıntilamadan- birşey yazdım ama o andda başkası yazmış benim mesajım anlamsız kalıyor:)
bu en çok bir neden bul üstekini banla tarzı konularda lazım:)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
masaüstü sürümde konuya yazarken başkası o anda yazmışsa mesajın hemen üste yeni cevap geldi diye bir ibare çıkmakta

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Karavelaa

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
cok mantikli

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
Jus7ice

Jus7ice

Üye
böyle bir şey olursa mantık biraz değiştirilmeli ama güzel olur

Ozan

Ozan

Admin
masaüstü sürümde konuya yazarken başkası o anda yazmışsa mesajın hemen üste yeni cevap geldi diye bir ibare çıkmakta
Mesajı gönder butonuna basana kadar bu uyarıyı alabiliyorsunuz o yüzden aslında istediğiniz özelliğe paralel bir özellik bu.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve cihanata_1

H0lligan

Üye
Bencede guzel gelse cok hos olur zaten forumda en son ne zaman degisiklik yapildiki 2014 den beri ayni duruyor diye biliyorum ben belkide daha eskidir. Hic olmazsa bu gelsin yani.

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Bencede guzel gelse cok hos olur zaten forumda en son ne zaman degisiklik yapildiki 2014 den beri ayni duruyor diye biliyorum ben belkide daha eskidir. Hic olmazsa bu gelsin yani.
2014'te xenfero'ya geçildi. Geçildiğindeki ilk hâlinden eser yok şu an. Yenilikler gerekliyse geliyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: Ozan, asigsasi ve cihanata_1

H0lligan

Üye
2014'te xenfero'ya geçildi. Geçildiğindeki ilk hâlinden eser yok şu an. Yenilikler gerekliyse geliyor zaten.
biz gelmesi gerekiyor demedikki yanlis anladin sen :) gelse guzel olur diyorum ben hem gelmesini istiyen %60. bende destek verdim olaya bunda ne varki her sey illa olsun denmiyor fikir sadece

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
biz gelmesi gerekiyor demedikki yanlis anladin sen :) gelse guzel olur diyorum ben hem gelmesini istiyen %60. bende destek verdim olaya bunda ne varki her sey illa olsun denmiyor fikir sadece
Bi ilk yazdiğin mesajla benim yazdiğim mesaji tekrar okusuna. Bence yanliş anlayan sensin.

asigsasi

asigsasi

Üye
forumda birçok değişiklik yapıldı sen hâlâ 2014 diyorsun :)

Duyuru - "Mesaj Alanları" özelliği ile üyenin hangi bölümde kaç mesajı var - MaxiCep

Duyuru - Konu Değerlendirme / Oylama Sistemi - MaxiCep

Duyuru - Konu Değerlendirme / Oylama Sistemi - MaxiCep

Duyuru - Son Ziyaret Ettiğiniz Konuların Listesi - MaxiCep

Duyuru - Takip Ettiğiniz Üyelerle ilgili Bildirimler - MaxiCep

Duyuru - Profil Kapak Resmi Özelliği - MaxiCep

Duyuru - Yeni Kategorimiz "MAC OS X İşletim Sistemi" Açılmıştır - MaxiCep

Duyuru - Konularda "En İyi Cevap" olarak işaretleme ve En İyi Cevaplar - MaxiCep

Duyuru - Kategorilere Daha Hızlı ve Kolay Erişim Menüleri - MaxiCep

Duyuru - Konu içinde Arama ve Konu İçinde Kelime ve Kendi Mesajınızı Arama - MaxiCep

Duyuru - Gündem (Hashtag) Özelliği Devrede - MaxiCep

Duyuru - Sayfa Başlığında Okunmamış Özel Mesaj ve Bildirim Sayısı - MaxiCep

Duyuru - Yenilenen Android OS Ana Kategori Yapısı ve Bölümleri - MaxiCep

Duyuru - Kullanıcı Adı Değişiklik Özelliği Devrede - MaxiCep

Duyuru - Profili Kimler Gezdi, Profilinizin Gezildiği Bildirimi - MaxiCep

Duyuru - Dürtme (Poke) Özelliği - MaxiCep

Duyuru - Kategorileri, Widget Ları Göster/gizle Seçeneği - MaxiCep

Duyuru - Opera Mini Ve Symbian Için Yeni Ultra Light Tema - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
Konu :kilit: üye :ban:

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
herkesin fikri forum kuralları gereğince değerlendirilir hemen ban neymiş :)

konuya admin bakmış zaten kitlenme durumu olsaydı konu kilitlenirdi :)
Şaka anlamında yazdım. Adim açıklama yaptığı için konu kilitlenebilir anlamında. Ban da şaka amaçlı :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

gökhan_er

Üye
Gerekli birşey değil hatta en saçma önerilerden birini yapmışsın.
Öncelikle bu dediğin çoğu sistemde yok çünkü gerekli değil. Zaten Birisi mesaj yazdıysa üstte yazarken gözüküyor ona göre mesajını değiştirirsin. Whatsapp sanmayın burayı lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt