Duyuru Konu Değerlendirme / Oylama Sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konu Değerlendirme / Oylama Sistemi
Sitede açılan konular üzerinde Değerlendirme yapabileceğiniz sistemi devreye aldık. Böylece, her konunun üstünde göreceğiniz "Konuya Puan Ver" bölümünde vereceğiniz yıldız sayısına göre, sistem toplamda konunun kalitesini gösterecek. Yıldız verirken, değerlendirme yazısı da yazabilirsiniz.

-Her üye bir konuyu bir kez değerlendirebilir ve misafirler de konuları değerlendirebilir.
-Takip ettiğiniz konulara yapılan değerlendirme/oy verme bildirimleri, "Uyarı Seçenekleri" sayfanızdan kapatılabilir.

Ayrıca konuları değerlendirdiğinizde ilerleyen zamanlarda değerlendirmelerinize göre bir puan sistemi ve ödüllü yarışmalar düzenlenebilir.

Ekran görüntüleri:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayrıca, değerlendirilen ve oy verilen konular, Google arama motoru üzerinde de görülecek. Bu sayede, Google dan gelen ziyaretçilerimiz konu hakkında doğru ön bilgiye sahip olmuş olacak.
Bkz: Ekran Görüntüsü:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, hikmet366, ÇaRşI 2387 ve 3 diğerleri

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Hayırlı olsun:)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bildirimlerin bir anda artmasının sebebi bu imiş :ehe güzel bir özellik daha eklenmiş ve ingilizce yerler de giderilirse daha da güzel olacaktır :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Gayet iyi düşünülmüş, ellerinize sağlık abi. :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bildirimlerin bir anda artmasının sebebi bu imiş :ehe güzel bir özellik daha eklenmiş ve ingilizce yerler de giderilirse daha da güzel olacaktır :)
Bildirimde İngilizce kavram düzenlendi başka neresi varsa bildirirseniz sevinirim, ayrıca yıldız verme konumunda da bir düzenleme yaptım.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
teşekkürler :) birde misafir olarak seçince Misafir (nick) yazmakta, bu herkese böyle mi görünüyor yoksa sadece verene mi :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konu sahibine Misafir oy verdi ve yorum yazdı olarak görünür, oyu verene zaten kendi verdiği için kendi nicki görünecektir. Buradaki amaç, oy vermek isteyen ancak isminin deşifre olmasını istemeyen üyeler için bir opsiyon :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş ve asigsasi
Serhan

Serhan

Üye
Ya bana 30-31 bildirim geldi açtım baktım yarısından fazlası "... bu konuya puan verdi" diyor.
Bunu kapatabilirmiyiz ?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şu an kapatamıyoruz zaten herşeyi bu sekilde kapatırsak forum içerisinde aktivite düşer, biz aktiviteyi artırmaya çalışıyoruz....

• Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Rahatsız olmaya başladım ben. Sadece kendi konularımıza oy verildiğinde bildirim gelse olmaz mı ?

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Uygulama güzel ama bildirimleri sinir bozucu. 50 tane bildirim gelmiş.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Güzel olmuş

98farom98

98farom98

Üye
Hayırlısı olsun :)

NEXUS

NEXUS

Üye
güzel bir sistemde sürekli bildirim geliyor :(

The Shadow

The Shadow

Üye
Bildirimler çok can sıkıcı 69 tane bildirim gelmiş. Güzel gibi ama bildirimler kapatılamaz veya azaltılamazsa çok can sıkar...

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Yarışma olduğunda bilgilendirilmek istiyorum

98farom98

98farom98

Üye
Bildirimler can sıksada genede oylama iyi :)

Bay H

Bay H

Üye
Kendi açmış olduğumuz konuya oy verebilmenin biraz yanlış olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
xmustx

xmustx

Üye
Bildirim ayarları üyelere bırakılsa bence daha işlevini kaybetmez.yoksa bu da reklamlar gibi sıkıcı olacak ve forumdan istemesekte bizi soğutacak.örneğin onca oy bildirimi arasında yardım konusunda sizden cevap bekleyen üyeye yardımcı olamamakta var..

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve The Shadow
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayırlı olsun. Bence gerek yoktu.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt