Özel İstek Cfw İstesem Birisi Yapar mı Acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Özel İstek Cfw İstesem Birisi Yapar mı Acaba?
Merhaba Arkadaşlar C7-00 kullanıyorum ama kafama göre cfw bulamadım bir türlü. Kendim de çok uğraşmama rağmen bir türlü BECEREMEDİM ve ELİME YÜZÜME BULAŞTIRDIM HER DEFASINDA :)

Şunları istiyorum sadece;
1. Format ile silinmeyen hack(Rom dahil)

2. Belle widgetleri(sadece orjinal olanları diğerleri hoşuma gitmiyor)

3. Temayla ikonları değişebilen klasörler.(olmasa da olur, çok önemli değil)

4. Rompatcher+ Autostart ve patch lar. (eğer yapılabiliyorsa core içine. Core de olmuyorsa farketmez. Başka biyere ya da hiç olmasa da olur)

Evet arkadaşlar, çok fazla bişey istemiyorum gördüğünüz gibi.

Eğer yapabilecek arkadaş varsa çok minnettar kalırım.

İlgilenenlere çok teşekkür ederim...

belco2

belco2

Üye
c7 mi kulanıyosun

ЯReiS

ЯReiS

Üye
yusuf bunlari sende yaparsin hepsini..kurtulus guzel bi paylasim yapmis butun bu modlar orda var..sadece dosyalari acip icine koymak kaliyo..ki zor degil..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
ЯReiS;4429944' Alıntı:
yusuf bunlari sende yaparsin hepsini..kurtulus guzel bi paylasim yapmis butun bu modlar orda var..sadece dosyalari acip icine koymak kaliyo..ki zor degil..

haklısın da kardeşim benim kendi bilgisyarım yok internet kafelerde de yapamıyorum. En önemlisi çok denedim ama beceremedim.

----------Eklendi @ 23:57:06 ---------- Yazıldı @ 23:55:52 ----------

ama saolsun "belco2" arkadaşımız bana yardımcı oluyor bu konuda kendisine çok teşekkür ediyorum buradan.

mmb7982

mmb7982

Üye
kardeşler ozaman bu belle hazırlanırsa konu açılıp paylaşılabilirmi acaba?sade bi bellede iyi olur ve istenen özelliklerde gayet güzel.eğer upload edip paylaşırsanız sevinirim hele bide upload mediafire a olursa tadından yenmez.şimdiden teşekkürler elinize sağlık kolay gelsin...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler ozaman bu belle hazırlanırsa konu açılıp paylaşılabilirmi acaba?sade bi bellede iyi olur ve istenen özelliklerde gayet güzel.eğer upload edip paylaşırsanız sevinirim hele bide upload mediafire a olursa tadından yenmez.şimdiden teşekkürler elinize sağlık kolay gelsin...

belco2 arkadaşımıza bi pm at istersen cfw yi yapan o çünkü. Bana lınk gönderdi. Pm atarsan sanada yardımcı olabilir kardeşim

mmb7982

mmb7982

Üye
yusuf kardeş flashladınmı teli?nası memnunmusun cfw den?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Evet Kardeşim flash attım ve tel gerçekten uçuyor abartısız söylüyorum. hiç operaya tıklar tıklamaz açıldığını hatırlamıyorum diğer cfwlerde. bunda takılma bile yok. herşeyiyle çok güzel. Belco2 usta izin verirse bazı gereksiz bulduğum (daha doğrusu kullanışlı olan ama benim kullanmadığım programlar gibi ör. reboot kilitle gibi) onları sistemden kaldırıp kendi sevdiğim şekilde herkesin kullanabileceği, gereksiz modifiyelerin olmadığı, gereksiz hiçbirşeyin bulunmadığı bi cfw yapmak istiyorum. bu kullandığım(belco2 ustanın yaptığı cfw) üzerinde oynamalar yapmak istiyorum o yüzden bi izin almam lazım yani... yaparsam sana pm atarım. ki zaten konu açarım görürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt