Özel hesap makinası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
Özel hesap makinası

aLli_28

Üye
iyi düşünmüşler. Aramızda okuma yazma bilmeyenler de var değil mi

dagiemmi

Üye
ablanın dişleride sayılırsa üste 9 diş görülür

dagiemmi

Üye
ablanın 32 dişi görülüyor 9 kesin sayılır sıfırıda gördüm gibi

resimdeki kadının dişleri çok fazlaymış ama o dişlerini sayamaz o hesap makinesiyle : : :

Caine

Üye
neden öyle diyorsunuz ki? bence çok çekici bir bayan

aLli_28' Alıntı:
iyi düşünmüşler. Aramızda okuma yazma bilmeyenler de var değil mi

o ondan deil.. sanıyorum ki bu bayanlar için üretilmiş, sarışın bayanlar için yani rengine falan bakılınca....

Caine

Üye
cenkozgen' Alıntı:
o ondan deil.. sanıyorum ki bu bayanlar için üretilmiş, sarışın bayanlar için yani rengine falan bakılınca....

aptal mı demek istedin :aman: :aman: :

Caine

Üye
ama ben diyorum. evet sarı bir bayana rakamlar yerineee el parmaklarını işaret ettiren bir hesap makinası yapıyorlarsa. aptallar içindir demeğe getiriyorlar :

Caine' Alıntı:
ama ben diyorum. evet sarı bir bayana rakamlar yerineee el parmaklarını işaret ettiren bir hesap makinası yapıyorlarsa. aptallar içindir demeğe getiriyorlar :

tabi senin takdirin : kimseye aleni bi şekilde aptal demen, ama bu düşünmediğim anlamına gelmez.. anladın sen

Caine

Üye
valla anlama manlama bilmem. ap acık anlatılmış işdee. kimsede üstüne alınmasın. bende sarışın değilim ama gocunmadım da değil neyseee zaten anlayan herkes anladı

deşmeyelim daha fazla.. şşş

Caine

Üye
imiz kadar deşdik napalım. susalım mı 2:
neyse kardeşim iyi geceler. ben ufak ufak gideyim artık. 101 oynama vaktim geldi

Caine

Üye
bir gün oynarız 101 i karşılıklı olarak ben her gece ordayım. sadece cok ufak bir program indirip uye oluyorsunnn. belkide biliyorsundur da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...