sana diyorum hacım. çöken patlayan gümleyen siteye açtığın konuya 1 kişi bile yazmamış biz burada elimizden geldiğince yazıyoruz.Efendim?
Mesaj birleştirildi:
Evet haklısınız genelde işim olduğunda uğruyorum ve telefondan yazıyorum o yüzden çok dikkat etmemiş olabilirim arkadaşlar hızlı bir şekilde konu açmak için gözden kaçmış olabilir
Mesaj birleştirildi:
Kime diyorsunuz?
Bu zurna çökenpata açtığı konuyu ctrl c ctrl v yapmışharbiden noldu ne etti
Windows 7 bela Reco demokrasi adamıdırBu zurna çökenpata açtığı konuyu ctrl c ctrl v yapmış

Windows 7 bela Reco demokrasi adamıdır![]()
Forumlar arasındaki çalkantı burada hiç istenmez.Reco önce gitsin küçüklere sevgi göstermeyi öğrensin. Millete sövüp bir de marifetmiş gibi arşive çekmesin. Çilekeş'e yapılan saygısızlık nasıl utancımızsa bu UEFI'ın yaptığı da aynıdır.

Burayı tarihe gömenler de bugün oralarda küçük duruma düşenler ile aynı zihniyette idi. Bu gün bu site unutuldu ise sorumluları kim gayet iyi biliyoruz.Forumlar arasındaki çalkantı burada hiç istenmez.
Üstünde durmayın, orada her gün onlarca konu açılır, kimse kimseyi tanımaz, boşverin. Tamam mı babayiğit![]()
Ee biz boşuna mı burdayız babayiğitBurayı tarihe gömenler de bugün oralarda küçük duruma düşenler ile aynı zihniyette idi. Bu gün bu site unutuldu ise sorumluları kim gayet iyi biliyoruz.

Ben bir yeri bulandırmıyorum sen işi karıştırmaEe biz boşuna mı burdayız babayiğit
Forumları bulandırmayın, dediğimi yapın![]()
BakıcağızBen bir yeri bulandırmıyorum sen işi karıştırma

11. Diğer forumlarda, web sitelerinde açtığınız konuları, haberleri, incelemeleri, blogları Sitemize'e doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın. Özgün bir konu açın ya da konuyu önce burada açın.
Adamların trafikleri gör gel otur konuşalım sonra. Milyon girişten bahsediyor adamlar. Reklam tıklama falan hariç.@Dobraokuyucu kime çalıştığını bilelim diyorlar. Bu forumlarda konu açmak marifet değil, artık. Git YouTube kanalı aç, video çek, üçbeş kuruş kendin kazan. Eğer para mevzuu ise forumculuktan para kazanılmaz artık.
Ona mı soracağım neyi kime soracağımı?@Dobraokuyucu kime çalıştığını bilelim diyorlar.
İşin orası öyle, adamlar YouTube başta olmak üzere her platformda varlar, artık o işleride başkalarına devrettiler. Burası fiilen teknoloji forumu olsada, köy kıraathanesi bile daha aktiftirAdamların trafikleri gör gel otur konuşalım sonra. Milyon girişten bahsediyor adamlar. Reklam tıklama falan hariç.
Tabi herkes bura gibi botlara veri taratmıyor ama inan bundan da yine para kazanıyordur site sahipleri yoksa kimse açık tutmaz ölü siteyi