Özel hesap makinası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
Özel hesap makinası

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
:) (:

aLli_28

aLli_28

Üye
iyi düşünmüşler. Aramızda okuma yazma bilmeyenler de var değil mi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
abla güsel...

d'alessandro

d'alessandro

Üye
güzel:)

dagiemmi

Üye
ablanın dişleride sayılırsa üste 9 diş görülür

dagiemmi

Üye
ablanın 32 dişi görülüyor 9 kesin sayılır:megafon: :megafon: :megafon: sıfırıda gördüm gibi:huhu: :huhu:

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
resimdeki kadının dişleri çok fazlaymış ama o dişlerini sayamaz o hesap makinesiyle :ehe: :ehe: :ehe:

Caine

Caine

Üye
neden öyle diyorsunuz ki? bence çok çekici bir bayan ;)

cenkozgen

cenkozgen

Üye
aLli_28' Alıntı:
iyi düşünmüşler. Aramızda okuma yazma bilmeyenler de var değil mi

o ondan deil.. sanıyorum ki bu bayanlar için üretilmiş, sarışın bayanlar için :) yani rengine falan bakılınca....

Caine

Caine

Üye
cenkozgen' Alıntı:
o ondan deil.. sanıyorum ki bu bayanlar için üretilmiş, sarışın bayanlar için :) yani rengine falan bakılınca....

aptal mı demek istedin :aman: :aman: :ah: :huhu:

Caine

Caine

Üye
ama ben diyorum. evet sarı bir bayana rakamlar yerineee el parmaklarını işaret ettiren bir hesap makinası yapıyorlarsa. aptallar içindir demeğe getiriyorlar :ah:

cenkozgen

cenkozgen

Üye
Caine' Alıntı:
ama ben diyorum. evet sarı bir bayana rakamlar yerineee el parmaklarını işaret ettiren bir hesap makinası yapıyorlarsa. aptallar içindir demeğe getiriyorlar :ah:

tabi senin takdirin :ehe: kimseye aleni bi şekilde aptal demen, ama bu düşünmediğim anlamına gelmez.. anladın sen :huhu:

Caine

Caine

Üye
valla anlama manlama bilmem. ap acık anlatılmış işdee. kimsede üstüne alınmasın. bende sarışın değilim ama gocunmadım da değil :kop: neyseee zaten anlayan herkes anladı :)

cenkozgen

cenkozgen

Üye
deşmeyelim daha fazla.. şşş :)

Caine

Caine

Üye
imiz kadar deşdik napalım. susalım mı :lol2:
neyse kardeşim iyi geceler. ben ufak ufak gideyim artık. 101 oynama vaktim geldi :)

cenkozgen

cenkozgen

Üye
kolay gelsin nseverim 101 i :)

ukalaboy

ukalaboy

Üye
:vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur:

Caine

Caine

Üye
bir gün oynarız 101 i karşılıklı olarak ;) ben her gece ordayım. sadece cok ufak bir program indirip uye oluyorsunnn. belkide biliyorsundur da :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...