orcunyilmaz07
Üye
maalesefUyumluLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maalesefUyumluLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Olmuyor hocamtwrp zip bu
İnşallah olurHocamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdeneyin olmasa sammobileden orjinal stock rom indirinhatta sıkıntı olmadığını bende biliyorum sorun modemdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbakabilirsiniz alternatifler var
Küfür etmek istiyorum olmuyor bu hata bir tek bende mi varHocamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdeneyin olmasa sammobileden orjinal stock rom indirinhatta sıkıntı olmadığını bende biliyorum sorun modemdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbakabilirsiniz alternatifler var
Tabikide hayır. Sizde çok daha güzel romlar var. PhoeniX roma bakın tüm s5 özelliklerini portlamışArkadaşlar bu ROM'u i9505'e kurabilir miyiz?

Son olarak güncel stock romu atıp tekrar deneyin.Küfür etmek istiyorum olmuyor bu hata bir tek bende mi var
Bu romu telefona yüklesem imei gider mi? Telefon klon imeili.Tabikide hayır. Sizde çok daha güzel romlar var. PhoeniX roma bakın tüm s5 özelliklerini portlamış![]()
imei yedeğini alın giderse de sorun olmaz.Bu romu telefona yüklesem imei gider mi? Telefon klon imeili.
İmei yedeğini nasıl alacağımı özelden paylaşır mısın?imei yedeğini alın giderse de sorun olmaz.
TWRP recovery de backup kısmında efs backup var ordan alıyorsun.İmei yedeğini nasıl alacağımı özelden paylaşır mısın?
Twrp recovery nedir?TWRP recovery de backup kısmında efs backup var ordan alıyorsun.
Twrp recovery nedir?

Tamam. Teşekkür ederim.
romu kurman için gereken partikül. Sen bu işe girmeden önce Google'da rom yükleme hakkında birwz araştırma yap derim
normal bisey mi acaba benım yasadıgımSon olarak güncel stock romu atıp tekrar deneyin.
Hayır.normal bisey mi acaba benım yasadıgım
stock romu atıyoum su anda fakat sw ev. check faıl devıce3 bınay 2 hatası vedı sımdı deHayır.
ustat acil yardım stock rom kurulumu sorunsuz bı sekılde yapıyoum fakat hata veıyo twrp olaak yapsam olu muHayır.
4.4.2 stock kuracaksın, 4.3 veya 4.2.2 değil.stock romu atıyoum su anda fakat sw ev. check faıl devıce3 bınay 2 hatası vedı sımdı de
ustat acil yardım stock rom kurulumu sorunsuz bı sekılde yapıyoum fakat hata veıyo twrp olaak yapsam olu mu