SOLIDMEMO96
Üye
İşte bu yüzden o görevi hakettin senBenim ismim mor olsada, siyah olsa da bu sitede faydalı olmaya çalışacağım. Ben paylaşımlarımı ismim morarsın altına da moderatör yazılsın diye yapmadım, herkes faydalansın diye yaptım
Ben açık konuşayım. Başta çok negatiftim sana karşı. Forumda daha önceleri görmediğim için ve bir de birkaç konuda ,AYNI şeyleri ifade ettiğimiz halde, tartışmamıza binaen biraz olumsuz bakıyordum sana.Ama bunlara rağmen sana karşı hiçbir zaman kötü niyet beslemedim. Seni özel mesajla uyardığımda da amacım küçük düşürmek ya da saldırmak değildi. Biraz olumsuz bir insan gibi görmüştüm seni, sanki site huzurunu bozduğunu sandım. O yüzden yine iyi niyetle bir tepki gösterdim.
Kısacası dediğim gibi sana karşı hiçbir zaman bir kötü niyet ya da kin beslemedim. Eğer maxicep tarafından bir bölümde yöneticilik yapabilecek kalitede bir insan olarak görülmüşsen. Başta seni yanlış tanımışım. Bu da sanal ortamın azizliği olsa gerek. Sana söylediklerimin içinde haksız ve yanlış yerler olduğunu kabul ediyorum. Bunlar için kusura bakma. Benden yana da, sarfettiğin bazı kelimeler için hakkımı helal ediyorum.
Velhasıl yeni görevin hayırlı uğurlu olsun.Siteye faydalı olacak herkese saygı duyarım. Seni daha iyi tanımayı temenni ediyorum. Keniden iyi bak...
NOT: Kahrolsun ÇİN malları
oncelıkle surdan baslayalımm..
ben pcden/telden sılınen fotograflarla ılgılı pek cok program aramıstım,gerek maxicep e gerekse dıger forumlarda arastırma yapmıstım..
buldugum programla bı ısıme yaramadı artık pes etmıstım sılınen fotografları nasıl gerı getırecegım dıye.
tam ozamanda adem abı degerlı zamanını ayırarak benle ırtıbata gectı ve 2-3 tane programı anlattı,tek yardımcı olan oydu..ve verdıgı programlar sonucunda benım ıcın onemlı olan ama sılınmıs olan fotograflarımı gerı yukledım..
bu yuzden adem abıye huzurlarınızda tesekkur ederım..MODERATOR gorevını bırakırsan moderatorluk yaptıgın gorev hakkında bıze yardımcı olan olmaz..GOREV KUTSALDIR IHMAL EDILMEZ...
maxicep e gırdıgım gunlerden berı cok kısı tanıdım genellıkle gsm operatorlerı bolumunde uyelere yardımcı olmaya calısırım ..
kendı bıldıklerımı her zaman baskasının bılmesını ısterımm.
ogrendıklerımızı ogretmek bızım gorevımızdır....
hayırlı forumlar
belki moderatör oldun belki çok paylaşım yaptın belki çok kişiye yardımcı oldun ama bana yazdığın son mesaj .............olmadı be kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?