Oyunun simge durumunu küçültüp Masaüstüne geçiş yapıyor yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ivdg

ivdg

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun simge durumunu küçültüp Masaüstüne geçiş yapıyor yardım :(
Oyun oynarken vıdeo izllerken hep aynı sorunla karsılasıyorum. Acık olan uygulamanin simge durumu kucultuluyo masaustune gecıyo oyunun ortasında olunca ınsanı cıldırtıyo directx 12'yi yukledım ekran kartının driverini guncelledım ama sorun cozulemedı öneride bulunabılecek olan var mı ?

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye

görünümü orta boyutlu simgeler olarak yap?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Trojan virüs falan girmiştir. Sistem hatası değil.

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Xp'den beri aynı ayardır bu. Şu şekilde yapacaksınız; Pencere açık halde iken sağ üst bölümdeki görünüm sekmesine tıklayarak öncelikle klasörleri olmasını istediğiniz şekle getirin. Daha sonra sol üst bölümdeki Düzenle/Klasör ve arama seçenekleri/Görünüm'e gelip buradaki 'Klasörlere Uygula' ya tıklayın. Bilgisayarınızda aynı türdeki tüm dosya ve klasörle bu görünüme kavuşacaktır. Aynı şekilde mesela bir klasör içinde hem bir mp3 dosyası, hem de bir resim dosyası var ise ve siz yine aynı görünümü istiyorsanız, bu işlemi o klasör içinde yapabilir ve tüm disklerinizde aynı görünümü birkaç saniyede oluşturabilirsiniz. bunu dene

ivdg

ivdg

Üye
    Konu Sahibi
Xp'den beri aynı ayardır bu. Şu şekilde yapacaksınız; Pencere açık halde iken sağ üst bölümdeki görünüm sekmesine tıklayarak öncelikle klasörleri olmasını istediğiniz şekle getirin. Daha sonra sol üst bölümdeki Düzenle/Klasör ve arama seçenekleri/Görünüm'e gelip buradaki 'Klasörlere Uygula' ya tıklayın. Bilgisayarınızda aynı türdeki tüm dosya ve klasörle bu görünüme kavuşacaktır. Aynı şekilde mesela bir klasör içinde hem bir mp3 dosyası, hem de bir resim dosyası var ise ve siz yine aynı görünümü istiyorsanız, bu işlemi o klasör içinde yapabilir ve tüm disklerinizde aynı görünümü birkaç saniyede oluşturabilirsiniz. bunu dene
kardeşim iyi anlatmışsın da sorumla ne alakası var onu çözemedim ben ?

ivdg

ivdg

Üye
    Konu Sahibi
format atmak zorunda kaldım çözdüm sorunu teşekkür ederim yorum yazan herkese :)

Adilx05

Adilx05

Üye
Görev Yöneticisini Aç Orda Bilmediğin Programları Kapat Son Başlat>Çalıştır 'a msconfig Yaz Açılan Ekranda Başlangıç Sekmesine Tıkla Ordaki Bilmediğin Veya Zararlı Olabilecek Programları Kapat Sorunun Düzelecektir :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt