Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EVET BEKLENEN KONU, C7 VE n8den DİREKSİYON YAPIMI :D
kullanırsın bunu işte 2 saatir ne anlatıom ben yaa sen yükle bunu sonra aç pes in game controller menusunu ayarla istediğin gibi. Yapcağın tek şey telefondaki programdan pes koluna benzer bir kol yapmak layout menusunden. Biraz karıştır yaparsın.
yok dostum biraz zor düşününce hani gamepad in ön tarafındaki tuşları yapamazsın bu koşma tuşu felan biliosan hani o yüzden ama araba oyunları için gayet uygun
yok dostum biraz zor düşününce hani gamepad in ön tarafındaki tuşları yapamazsın bu koşma tuşu felan biliosan hani o yüzden ama araba oyunları için gayet uygun
ayarlar bağlantı kendi ülkende yanlızca wlan yap. Bi de hedefler kısmında wlan ın önceliğini 1 yap
halidgiray
Üye
no signal sorunu nasıl aşılır, güvenlik duvarına da bağlantı izni verdirdim.
ownmyofmyowner
Üye
bluetooth ile yok değil mi ((((((
emreipekci
Üye
orjinal bir paylaşaım.
kartal334
Üye
süpermiş usta , çok sağol Bluetoothla kullanabilirsek çok daha iyi olur
mustimix41
Üye
müthiş bişe yaa kurdum simdi sırf denemek için oyun kurmaya calısıorum calısırsa siimilatordeki gibi cok dua ederim sana peki birden fazla baglanıp coklu oyuncu desteklermii deneyebilen warsa haber versinn lütfeeeennn ))
ssuu18
Üye
aynı hatayı bendede veriyor pc 64 bit ve 64 bit için olanı indirdim
SilentOne
Üye
ellerine saqlık çok işime yaradı led tvde oynaması bayada zwkli yha
O uçan şey ARdrone yaklaşık n8 fiyatına satılıyor. Harika bi oyuncak. Üzerinde kamerası falan var canlı yayın verebilio ağ üzerinden. Ovi storede ardrone uygulaması var o progra la kontrol edebiliosun. İphonelar için de var ardrone uygulaması