EVET BEKLENEN KONU, C7 VE n8den DİREKSİYON YAPIMI :D

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler eline sağlık

abattal86

Üye
32 bite kurdum ama 64 bitte devamlı şu hatayı aldım
could not open virtual joystick device
the program will now exit.

bu sorunu çözen var mı ?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
kullanırsın bunu işte :D 2 saatir ne anlatıom ben yaa :D sen yükle bunu sonra aç pes in game controller menusunu ayarla istediğin gibi. Yapcağın tek şey telefondaki programdan pes koluna benzer bir kol yapmak layout menusunden. Biraz karıştır yaparsın.
yok dostum biraz zor düşününce hani gamepad in ön tarafındaki tuşları yapamazsın bu koşma tuşu felan biliosan hani o yüzden :oke: ama araba oyunları için gayet uygun

trontr

Üye
    Konu Sahibi
yok dostum biraz zor düşününce hani gamepad in ön tarafındaki tuşları yapamazsın bu koşma tuşu felan biliosan hani o yüzden :oke: ama araba oyunları için gayet uygun

eet haklısın koşma tuşu olmaz.
Flight smilator g.bi oyunlarda deneyen varmı?

OğuzcanAbi

Üye
teşşekürler güzel paylaşım :oke:

abattal86

Üye
ben sorunu düzelttim yinede tşk ler ...

abattal86

Üye
kusura bakma kardeş 64bit hiç kullanmadım bilmiodum. Yardım edemedim. Ama sen halletmişsin sevindim.

bu sorunu yaşayanlar şu şeiklde çözebilir

Slanq

Üye
c7 kullanıcısıyım. benım telefon direk turkceell ile bağlanıyor programdayken sormuyo wirress yada trceell olarak falan?

trontr

Üye
    Konu Sahibi
c7 kullanıcısıyım. benım telefon direk turkceell ile bağlanıyor programdayken sormuyo wirress yada trceell olarak falan?

ayarlar bağlantı kendi ülkende yanlızca wlan yap. Bi de hedefler kısmında wlan ın önceliğini 1 yap

halidgiray

halidgiray

Üye
no signal sorunu nasıl aşılır, güvenlik duvarına da bağlantı izni verdirdim.

ownmyofmyowner

Üye
bluetooth ile yok değil mi :(((((((

emreipekci

emreipekci

Üye
orjinal bir paylaşaım. :tşk:

kartal334

kartal334

Üye
süpermiş usta , çok sağol :) Bluetoothla kullanabilirsek çok daha iyi olur :D

mustimix41

mustimix41

Üye
müthiş bişe yaa kurdum simdi sırf denemek için oyun kurmaya calısıorum calısırsa siimilatordeki gibi cok dua ederim sana :) peki birden fazla baglanıp coklu oyuncu desteklermii deneyebilen warsa haber versinn lütfeeeennn :)))

ssuu18

Üye
aynı hatayı bendede veriyor pc 64 bit ve 64 bit için olanı indirdim

SilentOne

SilentOne

Üye
ellerine saqlık çok işime yaradı :D led tvde oynaması bayada zwkli yha

trontr

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler youtubeda da bir videoda garip pervaneli bir cismi adam c7 ye bağlamış ve ucuruyordu buda farklı birşeydi sensorle ilerletıyordu :evet:
O uçan şey ARdrone yaklaşık n8 fiyatına satılıyor. Harika bi oyuncak. Üzerinde kamerası falan var canlı yayın verebilio ağ üzerinden. Ovi storede ardrone uygulaması var o progra la kontrol edebiliosun. İphonelar için de var ardrone uygulaması

herkullan

herkullan

Üye
C6-01 Oluyormu Arkadaşım..?

Üst Alt