Uygulama oyunları SD Karta yükleme?

Sponsorlu Bağlantılar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
oyunları SD Karta yükleme?
Merhabalar arkadaşlar cihazım Samsung wonder 16 GBlık SD kart aldım oyun yüklemek istiyorum fakat indirdiğim dosyaları sürekli telefonun kendi hafızasına atıyor (Android/Obb içine) zaten 2 GB ve çabuk doluyor bunları aldığım hafıza kartına nasıl yüklerim teşekkürler

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Uygulama Yöneticisinde sd karta taşı gibi birşey vardı onu dene. Ben denemedim ama oyle olması gerek

mefisto2006

Üye
Uygulama Yöneticisinde sd karta taşı gibi birşey vardı onu dene. Ben denemedim ama oyle olması gerek

gorev yoneticisine gir oradan indirilenler bolumune bas indirdigin oyuna tikla biraz bekle sd karta tasi varsa oyunu tasirsin

Pianist07

Pianist07

Üye
Telefonun root'luysa istediğin uygulamayı taşıyabilirsin... Marketten Link2Sd programını indir, işini fazlasıyla görür...

scandall20

Üye
malesef ki sd data yı tasımıyo yine cihazda kalyo bnde hepsini öle yaptım sonuc alamadım

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
evet tek sorun sd data internette araştırdım bir türlü çözüm bulamadım 16 GB kartı özellikle oyun için almıştım ama malesef şimdilik işime yaramadı :(

• Beğen
Tepkiler: Muhammetr125

ryujinjakka91

Üye
herkez root die ama root bile çözüm deiğil diolar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
internette araştırırken aslında bir kaç kaynak buldun fakat hepsi öncelikle rootlu telefon olması gerekiyor diyorlar hala bakıyorum ama çözüm bulamadım :#

Haestrk

Haestrk

Üye
Telefondan atilabilen root var mi?

sadece35

sadece35

Üye
Bak kardeş öncelikle şu konudaki programı indir ve root yap..
önden telefonu pcye tanıtmış ol ,samsungun odin vb. programıyla.
Sonra usb kablosuyla root at.Anlatımı mevcut. 5 ile 7 dk arası sürer.

http://www.maxicep.com/android-modi...root-yapma-programi-8-601603.html#post5086854

Bu konudan root at sonra

Bu videodaki tarifle telefonda ext2 Alanı oluştur ve ext2ye 4GB ver.12 gb harici olsun...

En son link2sd kur ve başlangıçta ext2 yi seç artık uygulamaları ilk önce hafıza kartına taşıyacaksın sonra sd karta linkle seçenegiyle tamamiyle telefondan kurtAR

- - - Eklendi - - -

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Bak kardeş öncelikle şu konudaki programı indir ve root yap..
önden telefonu pcye tanıtmış ol ,samsungun odin vb. programıyla.
Sonra usb kablosuyla root at.Anlatımı mevcut. 5 ile 7 dk arası sürer.

http://www.maxicep.com/android-modi...root-yapma-programi-8-601603.html#post5086854

Bu konudan root at sonra

Bu videodaki tarifle telefonda ext2 Alanı oluştur ve ext2ye 4GB ver.12 gb harici olsun...

En son link2sd kur ve başlangıçta ext2 yi seç artık uygulamaları ilk önce hafıza kartına taşıyacaksın sonra sd karta linkle seçenegiyle tamamiyle telefondan kurtAR

- - - Eklendi - - -

öncelikle ilgin bilgi ve alakan için çok teşekkürederim arkadaşım root atsam telefon arızalansa malum garanti dışı kalıyormuş bu durumda servise kaça yaptırırız bir fikrin varmı?

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Hicbir isleme gerek yok ben sana anlatiym markete gir link2sd yaz indir neler oldugunu gor

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
oyunları apk olarak indir datasınıda wifiden çek oyun sd card a yükleniyor telefon hafızasında sadece 200 300 kb yer kaplıyor

S_ERKAN36

S_ERKAN36

Üye
benim gibi 600 tl ye yaptırırsın arkadaşim root falan hikaye sakın deneme

- - - Eklendi - - -

öncelikle ilgin bilgi ve alakan için çok teşekkürederim arkadaşım root atsam telefon arızalansa malum garanti dışı kalıyormuş bu durumda servise kaça yaptırırız bir fikrin varmı?

panpalar

panpalar

Üye
internettte sd kartta çaılştırma diye arratır mutlaka çıkar yada konulara göz at

- - - Eklendi - - -

internettte sd kartta çaılştırma diye arratır mutlaka çıkar yada konulara göz at

El Hadimi

El Hadimi

Üye
benim gibi 600 tl ye yaptırırsın arkadaşim root falan hikaye sakın deneme

- - - Eklendi - - -

Kardesim adam telefon icin 600 tl mi vervek saba diorum ya ilk root yap zaten geri alinabiliyo yani garamti icine tekrar girebilio sonra link2sd indir sinrasini zaten anlarsin..

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim adam telefon icin 600 tl mi vervek saba diorum ya ilk root yap zaten geri alinabiliyo yani garamti icine tekrar girebilio sonra link2sd indir sinrasini zaten anlarsin..

Tamam arkadaşım Sağol bigün root olayını hallettim artık eve gidince de dediğin programı kurup denerim teşekkürler

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Bisey degil yardim ettim ya o bana yeter yani bu telefonlarda cogu sey rootsuz yapilmiyo bunu unutma kardes...

Üst Alt