Beyler rootsuz calısan galaxy s3 telefonum rootsuz calısan hile programı arıyorum
alican3 Üye Konu Sahibi Oyunlarda hile Beyler rootsuz calısan galaxy s3 telefonum rootsuz calısan hile programı arıyorum
alican3 Üye Konu Sahibi beyler benim telefon s3 4.3 güncellemesi var simdi s3 e bildiginiz gibi 4.4 gelmiyicek root yapsam nasıl olur ?
beyler benim telefon s3 4.3 güncellemesi var simdi s3 e bildiginiz gibi 4.4 gelmiyicek root yapsam nasıl olur ?
kralhox1903 Üye alican3' Alıntı: beyler benim telefon s3 4.3 güncellemesi var simdi s3 e bildiginiz gibi 4.4 gelmiyicek root yapsam nasıl olur ? Genişletmek için tıkla ... Ben rootlamanı tavsiye ederim ama yinede fikir senin ben senin yarinde olsam rootlardım ama ister rootla ister rootlama
alican3' Alıntı: beyler benim telefon s3 4.3 güncellemesi var simdi s3 e bildiginiz gibi 4.4 gelmiyicek root yapsam nasıl olur ? Genişletmek için tıkla ... Ben rootlamanı tavsiye ederim ama yinede fikir senin ben senin yarinde olsam rootlardım ama ister rootla ister rootlama
alican3 Üye Konu Sahibi dostum bana göre söyle en güzel veya en iyisi dedigin tavsiyen varmı o konulardan hic anlamamda fazla
dostum bana göre söyle en güzel veya en iyisi dedigin tavsiyen varmı o konulardan hic anlamamda fazla
kralhox1903 Üye Ben sana rootlamanı ve game killer kullanmanı öneririm freedom u oldukça az kullan onun dışında lucky patcher gibi uygulamaları rahatça kullanmalısın
Ben sana rootlamanı ve game killer kullanmanı öneririm freedom u oldukça az kullan onun dışında lucky patcher gibi uygulamaları rahatça kullanmalısın
kralhox1903 Üye alican3' Alıntı: root tavsiyen varmı ? millet yapıyorya böyle degisik seyler Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buradan yapmalısın fakat sonra bisi olursa yani senden kaynaklanan bi problem olursa ben sorumluluk kabul etmiyorum ama benimki rootlu
alican3' Alıntı: root tavsiyen varmı ? millet yapıyorya böyle degisik seyler Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buradan yapmalısın fakat sonra bisi olursa yani senden kaynaklanan bi problem olursa ben sorumluluk kabul etmiyorum ama benimki rootlu