Oyun yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xoroz

Üye
    Konu Sahibi
Oyun yüklemek
Arkadaşlar bundan 1 hafta önce iphone 3Gs 16gb white aldım ve jailbreak yaptım fakat ilk iphone kullanışım olduğu icin pek birsey bilmiyorum ve itunes teki ücretsiz oyun ları oynamaktan sinir olmaya basladım hepsi yarıda bitiyor bende öbür forumda paylastıgınız oyunları nasıl yükleyebileceğimi öğrenmek istiyorum aradım forumda fakat bulamadım ben yanlıs aradı isem özür diliyorum vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.....:bilmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bundan 1 hafta önce iphone 3Gs 16gb white aldım ve jailbreak yaptım fakat ilk iphone kullanışım olduğu icin pek birsey bilmiyorum ve itunes teki ücretsiz oyun ları oynamaktan sinir olmaya basladım hepsi yarıda bitiyor bende öbür forumda paylastıgınız oyunları nasıl yükleyebileceğimi öğrenmek istiyorum aradım forumda fakat bulamadım ben yanlıs aradı isem özür diliyorum vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.....:bilmm
önce pc ye itunes kuracaksın..telefonu itunes tanıyacak..sonra indirdiğin oyunları tabii ipa uzantılı olmalı..üzerine tıklayacaksın..itunesde programların olduğu bir sayfa açılır..sonra solda ortada kendi telefonun adının üzerine tıklayacaksın ortada başta applications var ona tıkla altta sağda sync yazar ona bas kurulur..:oke:

Xoroz

Üye
    Konu Sahibi
ya .ipa uzantılı bilgisaya yüklüyorum ordan itunesten yüklüyorum tam sonuna geliyor yüklemenin error veriyor....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yok ben 5800 ıcın olan oyunlarıda ındırdım onları nasıl kurcam onu dıyorum..hıc bı fıkrım yokda..
canım indirdiğin oyunları hafıza kartına at sonra dosya yöneticisinden o oyunu bul ve üzerine tıklayınca kurulur..

cptalperen

cptalperen

Üye
valla şuan iphone da 5,5 sayfa oyun 2,5 sayfa program 15-20 tane de tema var daha çok az ama olacak inş daha fazla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt