Joker
Emekli Yönetici
Directory bind deneyebilirsin ama root gereklidir ve bu programa göre daha karışıktır.ACİLLL!! gl to sd programı benim telefonumla uyumlu deil. uygulamaları sd karta taşıyabilcgm başka bi program var mı?
Directory bind deneyebilirsin ama root gereklidir ve bu programa göre daha karışıktır.ACİLLL!! gl to sd programı benim telefonumla uyumlu deil. uygulamaları sd karta taşıyabilcgm başka bi program var mı?
Rica ederim.Elle taşımayabilirsiniz.Telefon elime geçince daha sağlıklı bilgi verebilirim.Uygulama yı yükledim tşk ederim,
bazı uygulamaları hafıza kartına taşıdım, ama diyelim ki hepsini geri almak istiyorum nasıl yapacağım ?
Bu bir sorun değil.Konuda ''Önemli'' başlıklı kısmı okursanız sorununuz çözülecektir.Asıl sorun hafıza kartına taşıdığım uygulamaların bu program olmadan çalışmaması, telefonu kapatıp açtığımda uygulamalar çalışmıyor illa ki bu programa girmek gerekiyor yani programi kaldirirsam uygulamalar çalışmayacak bu uygulama ile yaptıklarımı geri döndürmek istiyorum bunu nasıl yaparim
Bu bir sorun değil.Konuda ''Önemli'' başlıklı kısmı okursanız sorununuz çözülecektir.
Taşıdığınız uygulamaları eski yerine taşımazsanız oyun data dosyasını görmediği için çalışmayacaktır.Taşıdğınız dosyaları bir yere not alın geri dönmek istediğinizde oraya bakarak dosyaları eski yerine atın.Yazdığınızı zaten yaptım ancak sorun taşınan uygulamaların bu program olmayınca çalışmaması, programı kaldırsam taşıdığım uygulamalar çalışir mi daha önce bunu denediniz mi ?
LG P880 Cihazimdan tapatalk ile gonderildi
Hafıza kartına atın ve uygulamayı açın orada oyun çıkarsa bağlama tuşuna basın.Belki olabilir bu şekilde.Kardeşler sorun zaten oyunu ilk yuklemede.oyunu yukluyoruz telefon ace 2 hafiza si 1.20 gb ve 1.50 gb lik oyunu ilk yukleyiste hafiza sorunu veriyor.ilk yuklemede data dosyasini direkt olarak hafıza kartına atamıyor muyuz ?
Hafıza kartına atın ve uygulamayı açın orada oyun çıkarsa bağlama tuşuna basın.Belki olabilir bu şekilde.

Rica ederim iyi kullanımlarevet oluyor datayı hafıza kartına indiriyor teşekkürler![]()

Rica ederim iyi kullanımlar![]()
Supersu izinlerini kontrol ettin mi ?tek sorun var gl to sd programı ayırma zaman aşımına uğradı diyor sildim bir daha yükledim düzelmedi?
evet sıkıntı yokSupersu izinlerini kontrol ettin mi ?
Lucky patcher ile dalvik cache temizlemesi yap düzelmesi lazım.evet sıkıntı yok
Telefon sifirlanir miLucky patcher ile dalvik cache temizlemesi yap düzelmesi lazım.
hayır oyun ve uygulama tercihleri sıfırlanırTelefon sifirlanir mi
Rica ederimeline saglik