Oyun Ve Uygulamaları Sd Karta Taşıma (çözüm)

szrozdmr

Üye
kardeşim bende xperia j var ve ilk telefona indirmem imkansız. data yı direk sd karta atıp öyle ayarlama imkanı varmı acaba ?

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim bende xperia j var ve ilk telefona indirmem imkansız. data yı direk sd karta atıp öyle ayarlama imkanı varmı acaba ?
Bir yöntem var ama emin değilim.Öncelikle oyunun apksini kurun sonra datayı hafıza kartında oluşan data klasörüne atın.Uygulamaya girip oyunu bağlayın.Büyük ihtimalle çalışacaktır.

Paylasim icin tesekkurler dostum sonunda cihazi rootladim ve uygulama isini iyi yapiyor

yavuz14

Üye
şöyle bir şey program stock romda gayet iyi çalışıyor ama cm11 4.2.2 sürümünde çalışmıyor anlamadım.

Dostum birde program turkce olmus anlatimida buna gore duzenleyebilirsen guzel olur @Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En yakın zamanda konuyu güncelleyeceğim abi onu da eklerim

Root yaptiktan sonra uyari cikmasin diye birkac dosya silin diyor ben bunlari nasil silcem beceremedim bi turlu bilgin varmi

Neyse hallrttim

Son düzenleme:
Tepkiler: Joker
Olmaz boyle sey yaa kac gundur ugrasiyom ama bu uygulama hem sd ye hemde tel hafizasina data aliyo cok kizdim

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olmaz boyle sey yaa kac gundur ugrasiyom ama bu uygulama hem sd ye hemde tel hafizasina data aliyo cok kizdim
Bunu nasıl becerdin anlamadım eğer hafıza kartında varsa uygulama da bağladıktan sonra telefonda ki datayı silebilirsin.

All işte dediini yaptim tel deki datayi silince diger hafiza kartindakide siliniyorSimdi oyun calismiyo

Hdc n9006 nette arstirirsan gorursun sorunsuz cihaz ama iste hafiza olayi olmuyo bu arafa android 4.2.2 var

Yav zaten oyle yaptim sadece klasorun icindekini sildim ama bu telefon gitti hafiza kartindaki klasorunde icindekini sildi

Tepkiler: yaren_dede