oyun ve diğer uygulamaların müzikleri neden ?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qsaw

qsaw

Üye
peki arkadaşlar bu müzikleri hafıza kartında hangi dosyanın içine atıyorsunuz acaba_?
sounds un içinde simple gibi bir klasör var sanırım ama istersen music klasörüne at sen tele hafıza kartını taktığında bu klasörler oluşuyor zaten yoksada sen oluştur

qsaw

qsaw

Üye
ben telefonu hackledikten sonra oldu bu olay. Zannedersem hack işe alakalı. Gizli dosyaları gösterdiği için olabilir.
hack işini bilmiyorum fakat bu anna nın bir eksiğiydi bu yüzden 25.007 güncellemesi çıktı

spartuas

spartuas

Üye
Telefonunu depolama modunda bilgisayara bağla. Sonra Private-Resource-sys klasörlerine sağ tıkla özelliklerden salt okunur yerine gizli seçeneğini işaretle. Sonra gelmemesi lazım. Ben böyle çözdüm. :cigara:

qsaw

qsaw

Üye
Telefonunu depolama modunda bilgisayara bağla. Sonra Private-Resource-sys klasörlerine sağ tıkla özelliklerden salt okunur yerine gizli seçeneğini işaretle. Sonra gelmemesi lazım. Ben böyle çözdüm. :cigara:
o yöntem sonucunda programlar zararmı ne görüyormuş :hmmm

distakjo

distakjo

Üye
hack işini bilmiyorum fakat bu anna nın bir eksiğiydi bu yüzden 25.007 güncellemesi çıktı

ama bende 25.007 yüklü. Şu anda oyun müzikleri müzik çalarda gözüküyor.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
surumu guncelledım bu seferde oviye baglanamıyorm yaw kanser ettı bu nokia benı ya.. evlat gıbı sevmesem degısecem ama olmuo işde ))

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
25.007 anna yüklü ve arkadaşların da dediği gibi müzik sorunu yok bu versiyonda ama bu versiyondan sonra ufak güncelleme paketleri gelmişti sorunu onlarla hallettiler sanırım
telefondan yazılım güncelleştiri kontrol edin

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
25.007 anna yüklü bendede daha dun yukledım ama yukledıkten sonra nokia ovi ye bağlanmamaya başladı ne alakaysa

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ovi ye bağlanamamanızın sebebi bağlantı ayarlarıyla alakalı
Wlan ve Erişim noktası ayarlarınızı kontrol edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt